21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@saitulukurt kaymakamlık ve sayistay sonuçları nasıl geldi sizin? Sayıştay olmamış gibi olsaydı şu an klasik sınavına çalışmaktan burada olmazdınız herhalde.
-
@jasisss ben anlamatamadım sanırım tekrar anlatıyorum sınavları kıyaslamadım orta zekalı bir insan zaten bu 3 sınavı kıyaslamaz. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Her sınavın kendine göre hazırlanan kitlesi var kolaylığı zorluğu bir kenara bırak daha fazla çalısılmış hepsi bu.
-
Az daha sabir arkadaşlar bütün sorularımizin cevabını alacağımız tarih yaklaşıyor
-
@saitulukurt kaymakamlık beklenen gibi kapadı kardeşim. Sevgili Ahmet Nohutçu hocamız 73 net dedi ve cok yaklaşık neyle 72,75 net ile kapadı.
-
@oğuz-kağan 69.5 -729sıralama kaymakamlık, sayıştay 84 küsür puan-360 sıralama 66 doğru düşüşü kötü oluyor her şeye hazırlıklı olmalıyız
-
@saitulukurt anladım. Yine dediğimi diyorum ÖSYM sınavda adımızı soyadımızı sorsa bile yine yanlış yapan çıkacaktır. Bakın burada herkes dediğiniz gibi çalıştı ama 85 doğrum var diyen kişi sayısı 3 - 5 kişi..
-
@jasisss hocam liste geçen seneye göre bariz daha iyi gibi geldi bana
-
@ozbekfrkn bulamadım listeyi bir kez daha göz atacaktım..
-
@jasisss biraz altlarda olması gerek
-
@oğuz-kağan Ahmet hoca kendine gönderelin sonuçlara istaneden 73 doğru dedi zaten 2012 ve 2020 kaymakamlık sınavının en zor iki sınavı denildi hocalar yorumu bu. İşte ona rağmen 72.75 kapadı çalışıldıgını anlatıorm işte. Mevzuat dısı sorular, tr eko ve insan hakları saçma sapan sorular ona rağmen 72.75 ile kapadı. Ahmet hocanın tutturması sınavı kolay yapmıyor verilere göre yorum yaptı hazırlanan arkadaşlar iyi hazırlanmıs tarihin en zor sınavı denildi
-
Liste güncellenecekse 63-20( geçen sene kazanan arkadas 54-26 ile kazanmıştı) , benim 59-22, diğer bir arkadas 62-18( 2106 yı kazanmıstı, son olarak 61-23 7 ay hazırlanan arkadasın bekledikleri doğrular.
-
@saitulukurt Kaymakamlık Sayıştay kazanamamışsın kalkmış burada algı yapmaya çalışıyorsun. Ahmet Nohutçu hoca çok iyi biliyorum 2018 yılında fena çuvallamışti ki 2018 kaymakamlık sınavı tarihin en zor sınavıydı. Ahmet Hoca birebir tutturduysa bu sene çok da zor değildi. Soruları baktım ben sadece devlet teşkilatıni kasmışlar bir de Türkiye ekonomisi geçen senekinin lacivertiydi kardeşim.
-
@oğuz-kağan o kadar toysun ki çok zor bu kafayla işin.bir kaç ileti yukarda inşAllah 79 ile kazanırsın diyen birine kurduğun cümleye bak.kaymakamlık ve sayıstaya girmemişsin havadan yorum yapıosun kolaydı şuydu buydu ben hatamın farkındayım kaymakamlıktsn sonra 10 gun sayıstaya kastım yetmedi sınıra getirdi.uslubun çok yanlıs bir kez daha banlanacaksın dikkat et justise..ahmet hocaya gelince konusu açılmışken 2020 baskısındaki yanlıkları düzeltsin yorum yapmadan önce gap ın merkezini diyarbakır almıs, geçici teminatta yaktı milleti bir kez daha yakacak.
-
@oğuz-kağan 2020 Kaymakamlık sınavına girmediniz sanırım çünkü şimdiye kadar sorulmamis en az 3/4 kanundan soru çıktı ve tr ekonomisi ile insan hakları şimdiye kadar ki en zor soruları soruldu bence. Son bes sınava girmiş biri olarak söylüyorum. İdarinin yüksek kapatma durumu ise sadece bu yıl bildiğim bütün sınavların yüksek kapattıgidir. Herkes zaten burda düşüncesini paylaşıyor. Kimse buraya bakıp olumlu/olumsuz beklentiye girmesin. Sınava giren herkes herhalde biliyordur 78-82 doğrularını riskli olduğunu bazı şartlara göre.
-
@kamikaze Allah senden razı olsun kardeşim bir türlü anlatamadım sınava girmemiş yorum yapıyor.
-
@oğuz-kağan, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@saitulukurt Sayıştay sorularını baktım inan ki hakimlikten çok daha basitti. Çünkü Sayıştay için asıl önemli olan klasik sınavdır. Sayıştay ile Hakimlik sınavı asla kıyaslanamaz bile. Hukuk ağırlıklı ve kolay denilen sorularda dahi hata yapılabilecek bir sınavdı hakimlik. Hakimlik çok aşırı zordu demiyorum çok da kolaydı demiyorum. Orta halli ve dikkat gerektiren bir sınavdı.
Boş boş konusma ya sayistay içiin onemli olan klasik sinav degil test sinavidir. Asil eleme orda olur. Şans sınavıdır bi yerden sonra, Zaman yarışıdır.
-
@matrakçı-nasuh kesinlikle katılıyorum yukarda oğuz kağana cevap verip uzatmak istemedim konuyu. Kaymakalık ve sayıştaya iyi hazırlanılmış buna istaneden hakimlikte öyle olabilir dedim.sınavı kazanamamışıma geldi konu algı yapıyormuşum Allah aşkına algı neden yapayım amacım ne olabilir testten sonra klasik sınav olsa algı yapayım morali bozulsun herkesin çalısmasın klasik sınava.öyle bile olsa kesinlikle tarzım değil bu zihniyetten Allaha sığınırım sonuç açıklanacak bitecek algı neden yapar bir insan
-
2018 sınavı 81 doğru ile kapattı denilmiş. Maalesef doğru değil 2018 sınavı da 2019 sınavı da 78 doğru ile kapattı.
-
@saitulukurt kaymakamlık 2019'dan düşük kapattı yalnız.
-
@mirakar tarihin en zor sınavı diye konuşuldu ona rağmen 72.75 .yani neredeyse geçen seneye yakın kapattı 72.75 zor denilen sınav