21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@edekentli Alandan 60 netin altına düşmez. gygk sıralaması önemli. Sanki 60-19 kapatacak gibi geliyor genelde tahminlerim tutar.
-
Valla bu yazılanlar böyle gelirse hep alan ağırlıkli 80 doğruyla anca kapatır bu sınav yani dip olur gibi 62 ye 18 herkes uçmuş valla yazılanlara göre durum sıkıntı hayırlısı bakalım
-
Söylenen doğru sayılarına bakınca umudum kalmadı benim. Değil 80'le kapatması 82'nin altına inmez. Ağzını açan alanı 60'tan açıyor.
-
@jasisss banada öyle geliyor 83 civarı
-
@friedman-25 Hep söylediğim gibi alan 60 altına düşmez. Sanki 60-19 kapatacak gibime geliyor.
-
@jasisss O kadar da değil kardeşim tarihin en kolay idari hakimlik sınavı 2010 bile bu şekilde kapatmadı. Doğru yazmayanlar da var. 60-19 yüksek ihtimal kapatacak.
-
@oğuz-kağan tam da bunun üzerine sormak istiyorum. Geçen sene böyle yazıp beklediği gibi gelmeyenler olmuş muydu ? Mesela ben bir soruyu hatırlamıyorum yanlış kabul ettim. 58-24 herkes böyle mi yapıyor
-
@friedman-25 79-81 arası alan alan ağırlıklı 79, 56-25 gk ağırlıklı sonuç olarak tahminim 79-81 arası
-
@saitulukurt Ben de bu şekilde düşünüyorum. 56-25 ile 61-18 hemen hemen birbirine yakın sonuçlar olarak görüyorum. Hayırlısı olsun şimdiden.
-
@ozbekfrkn Ben de hatırlamadığım 2 Türkçe sorusu var yanlış kabul ettim. En son ki kpss sınavında birebir geldi bana inşallah bunda da gelir.
-
@oğuz-kağan 2010 kaçla kapadı? O zaman soru sayıları farklı değil miydi?
-
@jasisss 85 puanla kapadı rekor 2010'da..Hakimlik tarihinin en kolay sınavıydı hatta çok tepki çekti. Soru sayısı daha fazlaydı diye biliyorum 2010 yılında.
-
@oğuz-kağan senin kaç doğru var hocam
-
@frieddmann evet üşenmedim 2019 anketini bulup inceledim. 2019 anketinde 23 kişi 60 doğru ve üstü alan doğrusu var. 2020 yılı anketinde ise 40 kişi 60 ve üstü alan doğru sayısı var. (2019 da 59 alan doğrusu olan 12 kişi 2020 yılında 59 doğru yapan 7 kişi) burdan çıkardığım sonuç kesinlikle geçen senin üstünde doğruyla kapatacağı. 2019 göre kapatma doğru sayısı 2020 de 2 doğru sayısı artış gösterecek. Valla kimse kusura bakmasın. Geçen sene katılım sayısı 100 üstünde bu sene katılım 85 kişi. Hal böyle iken bu yıl 60 ve üstü doğru yapan sayısında geçen yıla göre baya baya artış var. Az bir artış değil ciddi bir artış.
-
@frieddmann Alanda 60 ve üstü yapan 17 kişi artış var 2019 yılına göre çok ciddi artış değil. Ancak 79 ile kapatacağını düşünüyorum.
-
@oğuz-kağan inşallah dediğin gibi aşağılarda kapatır ama görünen köy uzak değil. Bakalım bekleyip görcez. 17 kişiye az diyorsun ama ben orantıya girmedim yazarken yüzeye vurduğun zaman ciddi bir artış. Senin kaç doğrun var kardsm
-
@frieddmann 79 aşağılarda değil özellikle alan ağırlıklı. 17 kişi artış tabiki de ciddiye alınacak artış değil. Hani desen 50 kişi artmış o zaman eyvallah derdim. 80 ile kapatmasi dahi bu sınav için fazla olur. En fazla 79 ile kapatır kardeşim.
-
@frieddmann dün ısrarla bunu anlatmaya çalışıyordum. 2-3 soru yukarı yönlü oynayacaktır. sapması olan bayragı göğüsler.
-
@saitulukurt geçen sene kaç alan doğrusuyla kapattı hocam
-
@frieddmann Gecen yil 58-20 ile kapattı. Yani 58 alan ile kapattı.