21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@gk benide yazarmısımız gkgy 20 ortak 31 alan 29
-
@gk hocam eline saglik
Sana zahmet benim alani 58 yaparmisin yanlis yazmisim -
@kamuadayı anladım. Hayırlısı olsun hakkında
-
@necipuysalll internette öyle yazmislar forumda benim arkadaşım değil
-
@gk benide ekler misiniz gkgy 20 ortak 27 idari 31
-
@vatandaş123 2019 idari hakimlim siralamalar yazinca cikiyor o zaman onlar tumuyle hatalı
-
@vatandaş123 bende geçen sene gkgy 25 ortak 31 idari 25 ile 193. Olmuştum fikir olması açısından yazayım
-
Benim de geçen sene
Gkgy 22
Ortak 28
Idari 30
Sıralama(ilk açıklanan) 166Her senenin kendi içinde degişkenleri olsa da aşağı yukarı bir fikir edinilebilir.
-
@sottile hocam sanırım idari alan daha çok etki ediyor soru iptalı sonrası bir arkadaşım 200lerden 100lere geldiğini söyledi çünkü yinede foruma bakınca herkes yüksek bende totalde son düzenleme ile 80net yaptım ve kalmıştım ss bana 5 küsür puan gelmişti
-
@vatandaş123 İtiraz edecek misiniz soruya? Bende zorunluluk hali hukuka uygun olamaz diye düşünüyorum.
-
standart sapma konusunda bir şey soracağım konuya hakim olanlara...
bir dersten full yapmak o dersteki soru değerini ne derece etkilemiş oluyor. yani tabi ki bunun içinde birçok parametre var ama en azından ham puan 1,14 ise full yapılan dersin ne olabilir maksimum veya minimum. ve dersi full'lemek yukarı atar mı kişiyi? -
@yts7718 hocam tazminat yükümlülüğü ortadan kalkmıyor o soruda hata yok
-
@berkayyy evet hocam söylenen idarinin daha çok sapma getirdigi. Ama sonuçlara bakınca da asgari 5 puan ss geldiğini görüyoruz. Geçen seneki arkadaşlardan 7-8 sapma yazan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Benim sıralamam değişen cevapla 145e ilerlemişti. Özelleştirme sorusu iptal olunca da 162ye geriledi.
Fakat puan 0, şeklinde çok küçük oynadı. Hep 85,... kaldı. -
@sottile anlıyorum hocam sütten ağzı yananlar olarak başarılı yazana dek kendimizi oldum hissine sokmayız artık hakkımızda hayırlısı...
-
@yts7718 borçlar hukukunda zorunluluk hali direkt hukuka uygunluk sebepleri arasında geçiyor.
-
@sottile, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
zorunluluk
evet, öyle değil mi zaten. türk ceza kanunundan çıkarılmıştı hukuka uygunluk sebebi olarak..
-
@berkayyy geçen yıl birinci olan arkadaşın elenmesi zaten hepimize gerekli umutsuzluk yüklemesini yapıyor maalesef.
Dilerim hakkını verebilecek ehil insanlara nasip olur...
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
GKGY 22. Ortak alan 28. İdari 31
beni de ekler misiniz -
@jasisss sapma konusuna standart sapmanın kendisi dışında kimsenin hakim olduğunu sanmıyorum.
Tamamen adayların cevap yığılmalarıyla ilgili. Yani sonuçlar açıklanana kadar doğru ve tutarlı tahmin yapmak şans işi olur, şahsi fikrim. -
@berkayyy Evet idari alan daha çok etki ediyor. Bende de iptal sonrası sıralama epey yükselmişti.