21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
23/7
63/786/14 benim de.
Zor bi sınav değildi ama geçmiş sınavlara nazaran eleyici fazladan 3-4 soru vardı sanki. Bu yüzden barajın çok yüksek olacağını sanmıyorum. 78-80 doğru civarlarında yığılma olacak gibi geliyor. Baraj da 80 doğru civarlarında olur gibime geliyor. Daha da yukarıda olacağını sanmıyorum. ytd.
-
İsmail Ercan hocanın tahminini gördüm arkadaşlar. 23-59dan tabanı almış bu puanlar geçen sene ilk 150 deydi valla can sıktı
-
@ozbekfrkn İnstagram hesabından paylaşıyor her sene
-
@ozbekfrkn kesinlikle karamsar bir net tahmini. 77 ve üzerinin mülakata kalacağı kanaatindeyim.
-
@mülkiamir1859 ben de artacağını düşünüorum ama 80 doğruu aşmaz
-
(22 Gy-Gk) (53 Alan)
-
@rumelili İsmail Ercan'i geçen yıl gördük tahminlerinin nasıl uçuk olduğunu. Erhan hocanın tahminleri tutmuştu.
-
@city-of-justice benim ilk girşim hocam geçen sene kaç demişti ?
-
@themis_ianka erhan hoca çok tecrübeli biri hakimlik alanında uzmanlaşmış artık ve geçen sene sapma yüksek gelecek diyen tek kişiydi, yüksekten uçmaya gerek yok hoca 78 dedi ve iki yıldır da sınav kolay da olsa zor da olsa 78 ile kapatıyor bu sene de değişmez forumda yazan herkesin neti aynı gelemeyecek belki aşağısı belki yukarısı gelecek o yüzden yazılanlara fazla itibar etmiyorum şahsen
-
@fkoseli 77-79 bandında yığılma var, 80 ve üzeri puan alan her dönem olduğu gibi bu sınav döneminde de muhakkak var ancak abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Haliyle yükselme beklemiyorum.
-
@fkoseli 77-79 bandında yığılma var, 80 ve üzeri puan alan her dönem olduğu gibi bu sınav döneminde de muhakkak var ancak abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Haliyle yükselme beklemiyorum.
-
Evet 77-80 arasında yığılma var gibi , sapma etkileyecek bu aralıkta girip girilemeyeceğini.
-
@mülkiamir1859 Ayrıca 10 senedir bu sistemin içinden tecrübeli bir aday ve hoca olarak 80 net üzeri kapatmayacağını söyleyebilirim. 77 (alan ağırlıklı-standart sapması yüksek) - üzeri net yapan adayların mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
@hakimehanımm kesinlikle öyle hocam hakkımızda hayırlısı olsun sınav anında ceteris paribus olmuyor sonucu sakince bekliyorum Erhan hocamdan sonra
-
@samsun615542 Asıl yığılma 75-78 bandında. Gelmez diye paylaşmayan yığınla insan var. Onlar da paylaşsa yığılmanın asıl nerde olduğu görülecektir. Alan ağırlıklı 78 ve üstü mülakata odaklanmalıdir. Herkesin de netlerini doğru paylaştığından emin değiliz. Bizim gibi en kötüye göre hesaplayan kaç kişi var orası muamma cidden.
-
@ozbekfrkn İsmail Ercan yanılmıyorsam idari hakimlik 86 demişti. Ya 86 yapan dereceye oynadı geçen yıl
-
@city-of-justice Erhan hoca kim. Ve İsmail Ercan denmişte onların tahmin tablosu vs. Nerden bulabilirim
-
@city-of-justice hocam inşallah. Benim de 24-58 sizle az çok aynı banttayız umarım kalırız
-
@ozbekfrkn Ya rahat ol kardeşim mülakattayız inşallah
-
@mülkiamir1859 benim de söylediğim 80 i geçmeyeveği hocam