21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@frieddmann Erhan hoca geçen yıl video ile guzel bi anlatım yapmıştı. Bu sene aynı şekilde yaptı mı bilmiyorum. İsmail Ercan hocamız kendi instgramında paylaşıyor.
-
@city-of-justice kardeşim çok rahatsın. Senin yazdıklarını okuyunca bana da bir rahatlama geliyor böyle devam
-
@fkoseli Ümitvar olmak lazım, burada ya da başka grupta gerçek olmayan net paylaşımları mevcut. Her dönemde vardı... İdari yargı hiçbir zaman 80 net ve üzeri kapatmadı bu sene de kapatmayacaktır.
-
Sınav anı çok enteresan en az 5 sorum bu işte bir pislik vardır bu kadar kolay olamaz diyerek gitti:)
-
@city-of-justice instegramda adresini bulamadım.
-
Beni biraz rahatlatan necip uysal arkadaşın geçen yil 22 gk gy 56 ile mulakata kaldim demesi, bu yil ne kadar artabilir acaba baraj?
-
@vatandaş123 Artmaz.
-
Beni de ekleyebilir misiniz 26-64
-
İsmail Ercan'ın tahminini fazla buldum.
Çok kolay, yüksek kapatacak diyenlerin max 5 yanlışı falan olmalı toplamda. Yani tamam kolay ama kolay diyen ne kadar yanlış yaptı? Bana göre de çok zor bir sınav değildi ama 15 yanlışım var.
Sonuç olarak herkesin sınav anında en kaçırılmayacak soruda bile ufak şeylere takılıp yanlış isaretlediği sorular var. Her birimizde değişkenlik gösterense soruların farklılığı sadece.
Ufak kelime oyunlarına gelmeyip kolayın hakkını veren arkadaşlar zaten derecede olacak.
Tahminim yığılmanın 78,79,80 netler arasında olduğu.
Onun dışında çok ekstrem durumlar olursa da zaten sonuçlar açıklanınca göreceğiz. Ki bu zaten her açıdan, pandemi şartlarında yapılmış, olağandışı bir sürecin sınavıydı. Bu husus da gözardı edilmemeli. -
Arkadaşlar instagramda hakimlik akademesi Erhan hocanın videosunu paylaşmış bende yeni gördüm ve gerçekten kaliteli objektif buldum isteyenler bakabilir.
-
@simer93 Ne diyor kısaca özet geçer misin ve kopyalayabilir misin?
-
Geçen yıldan yola çıkıyorum ben bile 58-17 ile mülakatın kıyısından döndüm. Totalde 75 ile döndüm. Bu sene de olsa olsa en fazla 78 dip noktasıdır diyorum.
-
@city-of-justice hocam genel olarak 80 ve üzeri doğrunun çok büyük sürpriz olmazsa mülakata kalacağınıdan ve 78 bandında kapatacağını söylüyor bu sınav orta dereceydi 2018 ve 2019 a benzerdi ne zor diyebilirz ne kolay diyebiliriz diyor
-
Elimizde kaç kişilik bir örneklem var beyler? Ortalamayı alan oldu mu?
-
Burdaki 43 kişinin puan ortalaması 77,32 bu bir kıstas olabilir. 81 inci sayfadaki 43 puan
-
@frieddmann hocam hakimlik akademisi diye aratırsanız orda dün çektiği video var izleyebilirsiniz
-
@frieddmann https://www.instagram.com/tv/CH8OwnMFwC3/?igshid=163wum2zxo5yp
İzleyebilirsiniz umarım hocam -
@gk forum dışından bir arkadaşımın idari netleri: 22 gk/gy, 60 alan. Listeye ekleyebilir misiniz?
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum var, arkadaşım sürekli beni darladığı için sizlere danışmak istedim: arkadaşım, yukarıdaki netler ile mülakata kalabilir mi?
-
@ahmetozcelik35
60 22 çok büyük ihtimal kalır mülakata takip ettiğim kadarıyla yorumluyorum -
@hakimehanımm teşekkürler