21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Gk-gy-ortak alan sinavi 10:15'te iken idari yargi sinavi 16:15'te gozukuyor.Daha onceki sinavlarda pespese oluyordu oturumlar.Bu sene arada 4 kusur saat bosluk var herhalde.
-
@2020son_ 2575 sayılı Danıştay Kanunu Madde 13: Danıştay; dokuzu dava, biri idari daire olmak üzere on daireden oluşur. Kanunu baz alın, kendisini güncellememiş kitapları direkt çöpe atın.
-
@ahmetozcelik35 soru bankası olarak hangi kitapları kullandınız rica etsem paylaşır mısınız ?
-
@ahmetozcelik35
Danıştay başkanlık kurulu kararları ile bazı daireler kapatılıyor bazıları açılıyor hocam. Danıştay kanununda öyle yazmasına rağmen şu an faal daire sayısı farklı. Danıştayın kendi sitesinden dairelere ulaşabilirsiniz. -
@KamuAdayı sınava girecek olan adaylar, 2575 sayılı kanundan sorumlu hocam. Danıştay’ın sitesindeki değil, kanunda yazan yer bağlayıcıdır. Kanuna göre daire sayısı 10.
-
@RootofAllEvil @Hayaller71 @hakimehanımm @mülkiyeli-1 @2pacalypse @sbui61 @Abdurrahim bu yıl girmiyor musunuz arkadaşlar?
-
@Marsiyal bende merak ediyorum bu yıl forumda forumda yoksunuz
-
@Marsiyal hocam bu sene kaymakamlik ve hakimlik birbirine yakin oldugu icin secimimi kaymakamliktan yana kullandim girecek olan arkadaslara basarilar diliyorum.
-
@ahmetozcelik35
inşallah öyledir hocam bu konu çok tartışıldı. -
@Marsiyal hocam ben gireceğim inşallah
-
Arkadaşlara gecmis yillarin sorularini gonderebilecek kimse yok mu?
-
Merhabalar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum, sitelerinde de göremedim belki hala planlama aşamasındadır bilemiyorum ama haber doğru ise şöyle bir şey varmış, olabilirmiş, bilginiz olsun dostlar:
-Şimdi fark ettim dün başlamış olması gerekiyor varsa.
-
Arkadaşlar sınavda ertelenme durumu var mı? Sokağa çıkma yasağı geldi 10_20 arasında, sizce ne olur? Sınav 10:15te başlıyor
-
@Pulse333 10 ile 20 saatleri DIŞINDA hocam
-
@Pulse333 Saat 10:00-20:00 arası yasak yok. Sokağa çıkma yasağı saat 20:00 itibariyle başlıyor. Yani sokağa çıkma yasağı başlayana kadar sınav çoktan bitiyor kardeşim.
-
@Pulse333 tabi 10 dan önce sınava giderken nasıl olacak belli değil giriş belgesiyle sorunsuz gideriz bence.
-
Giriş belgelerini tamam gösteririz gerektiğinde ama toplu taşıma nasıl olacak ben yasağın olduğu günler taksi bile bulamamıştım 10'dan önce ulaşım aracı bulabilecek miyiz
-
Arkadaslar hic mi kimsede yok sorular. Hayir duasinin bu kadar mi onemi yok.
-
@kd16 Kendi aracın yoksa sarı taksiyle gidersin kardeşim. Polislere sınav giriş belgesini gösterirsen sorun çıkartmazlar. Gerekirse polisler götürür sınav yerine.
-
@plansız hocam bunu kendi sayfasında bulamadım nereden ulaştınız