21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Arkadaşlar bu transkript olayını nasıl hallettiniz. Üniversitem farklı şehirde bi transkript için yollarami düşücez
-
@Müşrif ben son 2 yıldır yolluyorum. Bu yıl yollamasam olur mu acaba?
-
@johnash 2019 basımı bilmiyorum. ne gibi hatalar hocam? muhtemelen geri bildirimler neticesinde düzeltmişlerdir.
-
@tuna-k, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@Mambaa, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@kendinehakime ben geçen sene müessiri kullandım. Anayasa ve borçlar hukuku dışında memnun kaldım hocam ben. Açıklamaları da bu 2 ders dışında yeterli bulduğumu söyleyebilirim. Bu seneki yeni basımında bu 2 ders düzelmiş olabilir bir bakmak lazım. Konsensusun kamu hukuku kısmı güzel olmasına rağmen özel hukuk kısmını kötü buluyorum. Konsensus yerine müessiri tercih edin derim.
Ön siparişle güncel olan Müessir çıkmış soruları sipariş vermiştim, bugün kargoya verildi. Kitap bana ulaştığında Anayasa ve Borçlar hukukundan birkaç sayfayı sizinle paylaşayım, siz geçen senekiyle kıyaslama yapın hocam.
Geldi mi acaba??
-
Arkadaşlar daha önce transkript göndermiştim bu sefer göndermeme gerek var mı?
-
@Marsiyal her sınav için yeniden göndermeniz gerekli.
-
-- KONU DIŞI --
SMA HASTALIGI
Arkadaslar biliyorum sizlere bunu soylemek belki haddim degil, sonucta kimsenin isine karisamam ama hem vakti çok az kaldı bu çocuğun hem de toplanması gereken meblağ çok az kaldı, belki 50 lira 100 lira bizim için çok çok önemli bir meblağ değil ama bu insanlar için çok önemli...
-
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi çalışmalar dilerim. Elimde fazladan olan, bu sene aldığım tarih fetihname-bekir çelik ve Ahmet nohutçu- idari yargı hukuk kitabı var. Hiç kullanmadım, gerçekten ihtiyaçı olan ve azimle çalışan bir arkadaşımı varsa ücretsiz yollamak istiyorum. Benimle özelden iletişime geçebilir.
-
Justice ön siparişe çıkmış. Geçen seneden kullanan varsa sorular hakkında yorum yapabilir mi, sınav düzeyine çok mu uzak sorular vardı? Memnun kaldınız mı kitaptan?
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@tuna-k, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@Mambaa, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@kendinehakime ben geçen sene müessiri kullandım. Anayasa ve borçlar hukuku dışında memnun kaldım hocam ben. Açıklamaları da bu 2 ders dışında yeterli bulduğumu söyleyebilirim. Bu seneki yeni basımında bu 2 ders düzelmiş olabilir bir bakmak lazım. Konsensusun kamu hukuku kısmı güzel olmasına rağmen özel hukuk kısmını kötü buluyorum. Konsensus yerine müessiri tercih edin derim.
Ön siparişle güncel olan Müessir çıkmış soruları sipariş vermiştim, bugün kargoya verildi. Kitap bana ulaştığında Anayasa ve Borçlar hukukundan birkaç sayfayı sizinle paylaşayım, siz geçen senekiyle kıyaslama yapın hocam.
Geldi mi acaba??
Geldi hocam, önceki yorumlarımda açıklama yaptım.
-
Herkese kolay gelsin. İnanın her branşa 2 kitap var aklımda ama Maliyeye yok. Rica etsem Maliyeye hangi kaynaklardan çalıştığınızı paylaşır mısınız?
-
@conqusator hocam bu sene hazırlanmıyorum mülakat sonucu bekliyorum görünce yazmak istedim. 3 soru için Bence detaylı bir kaynaktan vakit kaybetmeyin zaten sınav tarihi daha erken yetişme sıkıntınız olur. Kpss fasikülleri bence işinizi görür
-
@elitnur justice hakkında ne diyorsun kardeşim çözülmesi gerekiyor mu yoksa çokmu ayrıntı gerek yok mu
-
@hakimehanımm hlal Hocam merhaba nasısınız justice geçen snee aldım hiç iyi değil sınav formatından çok uzak gereksiz bir kitap ben Ek mülakata kaldım vereceğim tavsiye herkese şu olur Setlerden Piyasada ki bazı kitaplar hariç Justice gibi kitaplardan uzak durun bu sınav muhakeme gücünü ölçen bir sınav değil Kanun okudum hep sık konu tekrarı yaptım soru ile de destekledim Hatta soru bile çok çözmedim Sürekli konu tekrarı kanun hep böyle bitirip başa döndüm
-
@kemankeşş2 iyiyim hocam siz nasılsınız? Bu arada hayırlı olsun darısı seneye bizlere olsun inşallah evet justice soru bankasının öyle bir sıkıntısı var sorular ayıklandı falan diyorlar geçen sene de almadım kitabı güzel midir yoksa gerkesiz mi fikrim olmadığı için buraya sorayım dedim. Hakimim nasıl peki sınava daha mı yakın ben sadece tek bir soru bankası alıp sadece onu çözeceğim geçen sene çok abarttım soru çözme işini bu sene ben de çözmemeyi düşünüyorum tek bir soru bakası olsun onu iki üç kere çözeyim geri kalan zaman da bol kanun okuması yapma gibi bir çalışma düşünüyorum KPSS sonrası. Bir de sertkan hocanın kaynaklarını çözerim yeter Değil mi?
-
@friedman-25 bu konuda eğer tepki görmeyeceksem ben justice aldım ancak kullanmadım. Özellikle özel hukuk kısmı bitirdi beni. Açıkçası soru bankası da çözmedim ama bu tamamen nasıl çalıştığınız ile ilgili kişisel bir şey bence. Ben genelde konu çalışma odaklı gittim ve kanun okuma odakli . Konsensus u çözdüm
-
@hakimehanımm yeter hocam kpss fasikülleri bile yeterli bende hep konu tekrarı yaptım çok soru çözmezdim hep kanun okurdum
-
ceza genel için hangi kaynakları kullanıyorsunuzz arkadaslar
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Elimde monopol soru bankası var ikinci bir kaynak olarak konsensus mu yoksa müessir mi önerirsiniz
-
ben justice ın çok yararını görmüştüm. soruları ve çözümleri gayet iyiydi. ancak hakimim i beğenmemiştim,yanlışlıklar çok fazlaydı. ancak bu sene , bu forumdaki arkadaşları referans alarak soru çözümünden ziyade konu anlatımı+kanun okumasına ağırlık vermeyi düşünüyorum.