Sgk memurluğu
-
2020 merkezi atamadan sgk memurluğu kazananlar yada kurumdaki tecrübeli arkadaşlar maaş özlük hakları ek gelir vs..bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.
-
Maaş yeni başlayan 3800-3900 diyorlar. Bana çok az geldi. Ben de İstanbul sgk yı kazandım. Acaba İstanbul farkı, yol, yemek vs gibi ek yardımlar var mıdır? Bahsettiğim maaş gerçekten doğru mudur ben de merak ediyorum.
-
Hocam puanlarınız kactı?
-
@cihan6619 maaşa ek olarak başka gelir yoksa gerçekten çok az umarım ek gelir vardır
-
@lakcingofsupply 83 hocam benim puanım istanbul oldu
-
İstanbul için ufak bi fark var.
Başka hiç bir ek gelir ödeme yok sgk da.. -
@sayıştayzede2 benim bölüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler en çok sgk istiyorum b kadroda sizin bölüm neydi bölüm farkı var mı
-
@snowpatrol benim bölümüm iktisat hocam
-
@sayıştayzede2 hocam kafayı yiyecem nereden de sbu okudum lütfen daha ayrıntılı bilgi verir misiniz girdiğiniz yere 83 ile iktisat dışında başka ne şartlar vardı kontrol ettim 81 ile kapamış merkezi atama iktisat çeko da öyle ben sbudan o puanlarla atanamıyorum 87 ile filan kapatıyor sbu o da en iyi ihtimal tekrardan açık öğretim ya da ikinci öğretim iktisat çeko mu okusam diyorum 81 82 lere kadar genelde düşüyor mu başka kriterler de mi var nasıl oluyor?
-
@snowpatrol hocam malesef bir bilgim yok diğer bölümler hakkında.Ama iktisat bölümü için p3 puanı dışında başka şart yok