2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@MaxWeber zaten gelicek sorularin cogunlugu bu ilgi alani kismindan olur hocam.bence
-
@beirutde kutucukların işaretlenmemesi sebebiyle çıktısını alıp doldurup daha sonra taratarak mı göndereceğiz acaba?
-
@siyaset-bilimci Hala mail gelmediği için sorun nedir bilmiyorum ama X harfi de mi koyulmuyor hocam?
-
@siyaset-bilimci öyle yapıcaz sanırım başka türlü olmuyor
-
@keynesinvarisi kutucukların içine x veya herhangi bir şey konmuyor yan taraflarına konabiliyor ancak
-
Telefondan açtığımda office suit uygulaması ile açılıyor, öyle olunca üstünde yazı işaretleme vs yapabiliyorsunuz
-
@senadogan Anladım hocam. Mail geldiğinde bir çözüm bulursam yazarım hocam. Zannediyorum Adobe Acrobat programını kullananlar çıktı almadan da halledebilir.
-
@keynesinvarisi evet ben şimdi denedim de oluyor pdf şeklinde indirince teşekkür ederizz
-
@senadogan Rica ederim hocam.
-
@senadogan isterseniz kutucukları seçip içini de doldurabilirsiniz word'de *boyayabilirsiniz demek istemiştim
-
Arkadaşlar bir de şey var şehir ve ülke bir tane mi yazıyoruz acaba, çoğul ifade kullanmamışlar ama tek seçenek de çok mantıklı değil gibi
-
@siyaset-bilimci bence birden çok yazılabilir
-
@senadogan Ben birden fazla yazdım. Sizin gibi bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum.
-
arkadaşlar son iş yerinize dair bilgilerdeki "Organizasyondaki Yeri" ile kastedilen sizce nedir? (Umarım saçma sapan bir soru sormamışımdır :D) teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar Word programında ''Ekle'' bölümüne tıkladıktan sonra en sağda ''Simgeler'' sekmesi var. O sekmeye tıkladığınız zaman biraz karıştırırsanız ''içi çarpı işaretli veya tik işaretli dikdörtgen kutular'' bulabilirsiniz. Kurumun size yolladığı formda tik koyacağınız yere, formda kendiliğinden bulunan dikdörtgen kutuyu silip benim tarif ettiğim kutuyu koyabilirsiniz.
-
@platypus yöneticilik, uzman, uzman yardımcısı vs. değilse ünvanınızla aynısını yazabilirsiniz bence hocam. Hiç de saçma bir soru değil ilköğretim için bölüm sorulan bir belgede
-
@senadogan ben de birden fazla yazdım. Hatta iki tane de çalışmak istenilen başkanlık yazdım hocam
-
@3pruu bunu ben de düşünüyorum ya insan 1 tane seçemiyor
-
@beatrixxx hiç sorun olacağını sanmıyorum ben
-
Şimdi burda taşrayı işaretlersek ve gönderirlerse özlük hakları değişecek mi? Normalde merkez ve taşra pek aynı olmuyor çünkü