2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@siyaset-bilimci risk almaya gerek yok ben isaretlemicem:)
-
kurumun yurtdışında hangi ülkelerde müşavirlikleri var bilen var mı. hiç bir bilgi bulamıyorum. bir de kamu diplomasisi alt biriniyle strateji alt biriminin görevleri mezuatta çogu yerde birbirine geçişgen gibi.
-
@beirutde başkanlık sitesinde kurum şemasında yurtdışı ve taşra teşkilatı var onların üstüne tıklayınca gösteriyor hepsini hocam
-
@beirutde bence dairelerin görevlerini genel anlamda bilsek yeterli olur çok fazla detaya ineceklerini sanmıyorum
-
@siyaset-bilimci teşekkürler hocam
-
@senadogan neden bu daire diye fazla kurcalamazlar o zaman
-
@senadogan bence de 14 numaralı kararnameye hakim olmak yeterli gibi
-
@beirutde yalnız geçen sene mülakat soruları paylaşılmıştı ya geçen haftalarda, orada neden bu bölümde çalışmak istiyorsunuz diye sormuşlar giren arkadaşa hatırlarsanız, seçtiğimiz bölüme iyi çalışmakta fayda var
-
@siyaset-bilimci evet o yüzden sordum ben de . o yuzden hangi birim tam olarak ne yapar neden onu seciyoruz iyi bi cevap vermemiz gerekir
-
@beirutde sorarlar bence ama fazla detaya inmezler yani seçtiğiniz daireyi genel olarak ne yapar hangi alanlarda faaliyet gösterir bilmek gerekiyor tabi ama mevzuat açısından aşırı detaylı sorular geleceğini düşünmüyorum
-
Formun gelip gelmediğini teyit etmek için aradılar az önce. Birkaç şehir/ülke yazabiliyormuşuz ve taşra ile merkezin özlük hakları aynıymış
-
dil kısmında okuma yazma kısmına ne yazalım yds yökdilde böyle şeyler yoktu
-
@senadogan mevzuatta da yüzeysel bence hocam zaten. Şahsen ben aradım bulamadım. Neyi nasıl yapıyorlar bilgisini
-
@3pruu ben de pratikte ne yaparlar hiv bir bilgiye ulasamiyorum. o yüzden şunu şundan dolayi sectim sorusunu ne kadar iyi cevaplarim.muamma
-
@sefa-turkdonmez yabancı dilde okuma yazma konuşma becerilerinizi iyi orta ya da çok iyi gibi yazabilirsiniz
-
@sefa-turkdonmez https://gedu.com.tr/yabanci-dil-sinavlari-esdegerlilik/ puanınıza göre şuraya bakıp mesela yds 80 ise intermediate veya upper intermediate gibi de yazabilirsiniz. (tabii bu sitede kesin diye bir şey yok yol gösterebilir ama)
-
@platypus Basitçe düşünürsek Organizasyon Şemasında hangi birimde görev yaptığınız soruluyor kanımca.
-
-
Arkadaşlar merhaba,
forumda yeniyim ve seneye İletişim Başkanlığı sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. Acaba alan sınavında (İİBF) çıkan soruları hatırlıyor musunuz? Örneğin Türk Kamu Yönetimi'nden ne sorulmuştu? Bir de ben Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunuyum, sizce mülakata kalırsam bana ne sorulur? Son olarak sizce 2021 için yine alım olur mu? Çok teşekkür ederim şimdiden. -
@biberot mailinizi yazın atayım soruları