1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@DüdüklüTencere bencede sorunun yapısında bir sorun olduğunu ben de düşünüyorum sınavda en yakın sık olduğu için senyoraj yapmıştım soruda tuhaflık vardı kesinlikle
-
@Hasso yok yeni baktım 2019 eleme netim 44 alan 22 gk 224. olmuşum
-
@Hasso 204.yazacaktım
-
@DüdüklüTencere hocam sınava girmediyseniz ne yapıyorsunuz burada bu başlık iyice garip bir hal aldı
-
@onuktekin ilgöçteki soruda fahiş hata vardı bir çok hoca iptal olması gerektiğini belirtmişti. Herkes dilediği soruya itiraz edebilir sonuçlanınca anlarız hatalı mı değil mi
-
@law Yok o maliye sorusunda öyle olmadı. O kadar fahiş bir hata da sayılmazdı. Diğer iptal olanlarda herkes hemfikirdi. İtiraz edecekler için zaman daralıyor.Bakalım ne olacak. Net soru sormak varken böyle soru sormaları bize dert oluyor anca.
-
@onuktekin gerçekten hatasız net soru sormak bu kadar zor olmamalı her sınav aynı sıkıntı yaşanıyor
-
Tahmini olan var mı taban konusunda?? Geçmiş senelerki forumlara baktım. Bu sene biraz sanki daha farklı gibi.
-
@law İşin kötü yanı bu kurumun tek işi bu
-
@önemli yüksek Doğru olarakmi hocam
-
@adanali01 bilemiyorum hocam
-
@önemli farklı dediniz ya hani ne konuda
-
@onuktekin biz hata yapınca sınav affetmiyor ama onlar yapınca..
-
@law
ücretini falan yatırmıştım, girecektim esasında ama girmedim uzun hikaye.
sorulara baktım tabi sonradan. en nihayetinde sınava girmemiş olsam da sınavdaki bir soruyu tartışıyoruz.
alışkanlık oldu forumu takip etmek, bir yandan kpss puanlarımız ile kurum sınavlarına hazırlanırken hala tekrardan düzgünce ders çalışmaya adapte olamamanın verdiği vicdan azabı boşluklarında burada vakit öldürüyoruz işte
neyse konu dağılmasın, iyi geceler diliyorum. -
47-21 ile de ben ekleme yapıyayım
-
https://forms.gle/9cmhYMgjnj3NE6N5A 74'ten aşağı puan alanlar için 74- seçeneği koydum fakat yeni seçenek girenler oluyor. Puanınız 74'ten düşükse yeni seçenek eklemeyin ve 74- yi seçin lütfen.
-
@bbn hocam bu anketi facebookta da paylaşırsanız iyi olur.
-
Alttaki anketi 191 kişi doldurdu;
https://onlinepoll.me/tr/poll/result/sayistay-kac-dogrunuz-var
-
@önemli Doğru sayısı bilgisi, bu sayının alan ağırlıklı mı genel yetenek-genel kültür ağırlık mı belli etmiyor. Alan ağırlıklı daha düşük doğru sayısına daha çok puan gelebiliyor. Bu yüzden diğer anket gibi bu da puan bazlı olsa daha iyi olurdu.
-
@onuktekin bu anketi başka bir arkadaş açtı. Ben de paylaştım. Bu arada buradaki kasıt 191 kişi oy kullanmış daha muteber olan ankette en son 41 kişi vardı. O yüzden gruplarda yine aynı sayıya ulaşabiliriz diye düşündüğümden paylaştım.