1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@plansız Allah şifa versin üstat
-
@kombassankoma hocam çok açıklayıcı olmuş, teşekkür ederim.
-
@kemankeşş2 @nrpsmf Sağolun arkadaşlar, eksik olmayın
-
Elinde 2019 soruları olan var mı?
-
Arkadaşlar merhaba. Sınava ben de hazırlanıyorum fakat makro iktisatta biraz eksiğim var. Önereceğiniz bir kaynak var mı? Erdal Ünsal'ın 2017 baskı tarihli makro kitabını gördüm bugün ama alıp almamak arasında kararsız kaldım. Murat yayınevindendi. Sizin tavsiyeniz nedir, alayım mi?
-
@yolosapiens ben Yüksel Bilgili kullanmıştım hocam bir çok sınavda işimi gördü
-
Arkadaşlar elinde 2018 yılının sorulari varsa atabilir misiniz
-
@yolosapiens Tufan samet
-
Sayıştay sınavında muhasebe yada ticaret seçebiliyoruz ya ticaret hukukunu nasıl soruyorlar daha önceden giren biri yardımcı olabilir mi? Yani aşırı detay mı geliyor yoksa yapılabilicek gibi mi oluyor
-
@yolosapiens ben de Samet hocayı tavsiye ederim
-
Eleme sinavi konularini neden bulamiyorum arkadaslar yardimci olur musunuz
-
Arkadaslar merhaba , vergi hukuku icin hangi kaynaklari önerirsiniz
-
Kamu maliyesi abdurrahman akdogana calismaya gerek var mi arkadaslar maliye teorisi bunun icin de yer almiyormu
-
@fablo Amacın meseleyi öğrenip klasik sınav dahil tüm sınavlarda başarılı olmak mı ? Yoksa , eleme sınavı geçmek mi ? Eğer vergi hukukunu öğrenmek istiyorsan kaynak tavsiyem nurettin bilici. Eğer eleme sınavında başarılı olmak istiyorsan önerim, vergi atlası.
-
@mrvguy abdurrahman akdoğan eleme sınavı için bence fazla detay.
-
@urfaspor63 kiyidan koseden sorular geliniyo diyince aklima o geldi hocam .
-
-
@urfaspor63 hocam test de muhasebe kpss tarz da mi geliyo
-
Dostlar cevabını bulamadığım bir soru var.sayıştay denetçisi turnesi nasıl oluyor.Yani turneye gidilip 3-4 ay sonramı geliniyor, yada 1 ay gidiliyor sonra 2 hafta gidiliyo şeklinde parça parçamı?birde turne isteğe bağlı mı?
-
@aslan20072007 isteğe bağlı olduğunu hic sanmiyorum.