2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
-
@80üstamadnnmsz bu sadece I olcak mülkiyet davası olcak sadece . Diğerleri yanlış.
-
@grwvh ben de öyle diyorum zaten
-
bonoda şart yazılmamış sayılır bono geçerli- 301 mv- saklı pay dede
-
301'i teklif yeter sayısı diye okumam . Bu kadar dikkatsizlik olmamıştır
-
iflasta asliye ticaret mahkemesi- itirazın kesin kaldırılması icra hukuk
-
@selimisik benimde bi kafam karisti o soruda hocam isaretlemek icin isaretledim bilemiyorum cok hakim degildim kiymetli evraga
-
@Sınavsayar hocam bu sekilde diger dersleri de paylasmislar mi 40 soru olarak
-
@hukukcukişi evet kayıt sart olmaz. birde bonoda ıslak imza olmalı elektronik imza ile düzenlenmez. ösyö bonoyo kafayı takmıs:)
-
@BlackList ikale borç ILISKISINI SONA ERDIRIR TBK DA diğer maddeler vardır bakabilirasiniz
-
@hukukcukişi valla hocam büyük tongaya gelmiş gibi hissediyorum kendimi nedense hayırlısı olsun
-
Zarar görenin kusuru değil, Zorunluluk hali olacak. Ben de yanlış yaptım. Çünkü zorunluluk hali hukuka uygunluk değil, kusuru azaltan veya kaldıran bir haldir.
-
@bytheodoras o dediğiniz ceza hukuku için geçerli. Soruda borçlar hukukunu soruyordu. O yüzden kusurluluk olan sıktı cevap
-
Tamam hocam. Dikkatimden kaçmış. O zaman ben de doğru yapmışım. Sağolun uyardığınız için.
-
@BlackList zorunluluk hali hukuka uygunluk hallerinde var.Cevap kusur olacak
-
İl özel idaresinde bütçeyi kim kabul eder sorusu vardı.
cevap il genel meclisimiydi.
-
@rybzinski evet hocam
-
İl genel meclisi hukuktamiydi kamu yönetiminde mi? Yukarda paylaşılan 40 soruda böyle bir cvp yazılmamış
-
@LioN maliyedeydi sanırım
-
@LioN, içinde söyledi: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
İl genel meclisi hukuktamiydi kamu yönetiminde mi? Yukarda paylaşılan 40 soruda böyle bir cvp yazılmamış
Sanırım iki defa kollektif sireket yazilmis onun birisi il genel meclisi sorusu olacak heralde
-
@80üstamadnnmsz aynen ben yanlış haturladım yalnız 1 olcakmış.