NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@grwvh 4 senedir bu sınav sürecindeyim her sene ayni seyi duydum hocam merak etmeyin.
-
@Su28A 85 86 civarı bir puan gibi görünüyor.
-
@bykeynes sağol kardeşim hocam 75 de gelmez değil mi herkes bir şey dedi kafam karıştı
-
@emilsax 99 alan neti 45 50 gk gy netine nasıl 85 86 gelecek
-
@Su28A 82 gelir
-
@İbemodigliani yok hocam sanmıyorum ben 75 geleceğini falan benim geçen sene arkadaşıma 87 netle 78 gelmişti
-
@bykeynes gky önemli benim 85 nete 75.9 geldi . gkym : 44 netti düşüktü.
-
@sahnr çok ilginç ama onunda 55 net falandı.
-
@bykeynes ne eksik ne fazla söyledim valla hocam foto atmayı bilsem atardım
-
@sahnr yok hocam yanlış söylüyorsunuz gibi birşey söylemiyorum ama puanlamalar çok ilginç gerçekten bir de bu sene ekstra ilginç olacak gibi. Bari biraz erken açıklansa
-
@bykeynes eski sistem gibi değl 80i geçen 2bin kişi var yok . bakalım bu sene nasıl olacak. çift yıl diye geçen seneye göre giren daha fazladır ama okullar boş gibiydi
-
@sahnr dogru söylüyorsunuz gy gk da onemki mesrla gecen sene 7 net benim alanim fazlaydi arkadastan onunda benden gy gk si 10 net fazlaydi o benden yuksek aldi 1puan
-
@fatos tabi standart sapma falanda vardir boyle
-
@rabia89 hocam benim netlerle ilgili bir yorumunuz var mı acaba
-
Bu seneki sınavda pandemiden dolayı okullarda sınıflar özellikle az kişi olacak şekilde planlanmıştı. O yüzden buna bakarak sınava giren aday sayısı konusunda doğru bir çıkarım yapmak mümkün değil.
-
Gecen seneki osym verilerinde 55 bin kisi girmiş kpss a grubuna 30 bin kişinin puani hesaplanmis olarak gözüküyo yani yine geceb sene giren az degil
-
@rabia89 sağolun hocam insallah 80 i geçer
-
@just gky de bu kural çiğnendi ama aday sayısının fazlalığından
-
Bu sene yüksek nete az puan mi gelecek yada nasıl olacak tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir henüz 2. Girişim olduğu için fikir yurutemiyorum
-
3 yıl bu sınava giren biri olarak benim netlerden anladığım şu aslında her sene aynı nete aynı puan geliyor, standart sapmanın aşırı derecede belirleyici veya ciddi fark yarattığını görmedim , ha ösym 4 alan için marjinal sorular hazırlarsa 100 nete bile 90 gelir o ayrı. Uni bilgi kpss sitesinde puanınız hesaplayabirsiniz, ben 2 senenin netlerinide yazdım doğrulugu açısından birebir sonuçlarla aynı getirdi.