NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
116 net alan
Gk gy 63.net
Kaç gelir sizce. Herkes diyor ki sitelerden hesapla. Siteler standart sapmasiz yapıyor yanlis bilgi veriyor. Tecrübeli kişiler cevaplayabilir mı. ? -
@izzo geçen sene aynı gk gy neti ile alan 114 netle 87 gelmişti
-
@rmznrbn geçen sen tam bu şekildeydi netlerim 76,9 geldi.
-
@bykeynes bu sene ne olur kç puan farkeder
-
@mj_23, içinde söyledi: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
e 104
kardeşim p 48 e odaklanma mesela p 28 i p 18 i etkileyen derslerin nasıl ona bak. oralardan daha yüksek bi puan alabilirsin
-
hukuk 20 net
kamu yönetimi 24 net
iktisat 10 net
maliye 15 net
çeko 12 net
uluslararası ilişkiler 14 net
gk gy 97,50 net -
Değerli arkadaşlar. Üni bilgi net. Reklam olmasın ama mecbur söylüyorum. Bu siteye girin hesaplayın netlerinizi. 2019 ÖSYM nin açıkladığı puan ile arası da 1 buçuk 2 puanlık bir eksiklik oluyor. Hesabınızı yapın üstüne ortalama 1 buçuk 2 puan ekleyin. Tabi bu 2019'a göre. Bu seneki standart sapmalar belli değil henüz. Lafın özü bu seneki netlerinizi yazın çıkanın üstüne 1 buçuk 2 puan kadar ekleyin. Bu sene yaptığınız netleri 2019 da yapsaydınız kaç puan gelirdiri görmüş olursunuz.
-
@muzgor bahsettiğim netler arkadaşımındı hocam ama emin olamıyorum 88e kadar çıkabilir diye düşünüyorum ben
-
@LioN 101 nete 85 geliyor p47 muhasebe 29 net üstüne 2 puan eklemelimiyiz sanki biraz fazla geldi bana
-
@bytheodoras hocam ben de siyasi tarihi ,ua örgütleri aof kitabından çalıştım ana ua hukuk belirleyici oluyor .Biz de okulda Hüseyin Pazarcı 'nin kitabını bitirdik valla seni tebrik ederim o kitabın özetini çıkarmak herkesin harcı değil .
-
Hukuk 32
İktisat 29
Maliye 27
Muhasebe 27
Gky 60
İlk 1000 e girer mi? -
@bykeynes puanlar yükselir diye düşünüyorsunuz yani çok olmasa da
-
@sedatinho ilk 300 e girersiniz hocam
-
@adanali01 hocam biraz zor degil mi herkes yüksek yapmış diyorlar
-
@sedatinho görecez hocam ama bence girersiniz
-
@guney çok saol hocam
-
@Hayaller71 o çok saçma zaten, ben hiçbir yerde çalışmadım mesela iş olarak ve açıkçası geçen sene de çalışmadım, bu senenin başından beri çalışıyorum. Zaten "3 ay baktım yaptım, işte kolaydı sınav, 150 neti işten geldim baktım yaptım" diyenlere kolay kolay ben de inanmıyorum. Emek verilmesi şart çünkü ama hani bu sene genel olarak yapan fazla olabilir. İnsanlar alım olmadığı için tamamen ders çalışmaya odaklanmış durumda. Özelde hemen kim iş bulabiliyor şu ortamda? Hani sadece yapanların fazla alaya alınması doğru değil onu belirtmek istedim.
-
arkadaşlar merhaba , alan 109 net gkgy 50 nete kaç puan gelir ?
-
@iktisatci-hanim hocam gygk sizi geri atabilir.sanki bu yılın önemli belirleyici b grubu
-
@çiçek geçen sene p3 gene aynı geldi 103 nete 82 geldi 5 net ne kadar ileri atar beni onu düşünüyorum 85 olmaz galiba