17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@jokerr 50 de 37-40 arası demislerdi
-
@uzman teşekkür ediyorum hocam
-
@jokerr yine soru sayısı bazlı bakmayalm diyorum.çünkü bir arkadaşım sınavdan çıktı tüm anayasa idareyi yaptım iktisat kaldı dedi.ben de iktisatlar iyiydi(soru sayısı az olmasına rağmen) hukuklar yarım yamalak.aramizda 15 16 puan vardı.soru ağırlıkları önemli,standart sapma önemli.geçen yıl 78de kaldı.bu yıl biraz daha yüksek olabilir puan olarak.yorumlar yorumlar işte
-
@paradoks 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@jokerr yine soru sayısı bazlı bakmayalm diyorum.çünkü bir arkadaşım sınavdan çıktı tüm anayasa idareyi yaptım iktisat kaldı dedi.ben de iktisatlar iyiydi(soru sayısı az olmasına rağmen) hukuklar yarım yamalak.aramizda 15 16 puan vardı.soru ağırlıkları önemli,standart sapma önemli.geçen yıl 78de kaldı.bu yıl biraz daha yüksek olabilir puan olarak.yorumlar yorumlar işte
anayasa idareyi herkes yapiyor genelde geriye kalan kısımlar belirleyici oluyor
-
@paradoks sınav test olmayınca standart sapma olmaz gibi düşündüm 79.2 ile almıştı en son sanırım ufak farkla kaçırdınız o zaman?
-
@jokerr 3 puan farkla evet inşallah artık bu yıl olsn, artık çok çok yoruldum, hepimiz yorulduk.Allah hepimize bir kapı açsin inşallah mutlu olup huzur bulacağımz ve bu ülkeye en iyi şekilde hizmet edebilecgmz.hepimiz kaderimze koşuyorz,yolumuz hep hayıra çıksın...
-
Kaymakamlik için kas yeterlimidir arkadaşlar ? Soru olarak.
-
@uzman az zaman kaldı yanına zeynel hocanın kitabinida koy derim ama biter mi orası sana kalmış hocam
-
Kas ve 4t yi cözünce aradaki farki bariz görebiliyorsunuz ben kas i biraktim 4t yi 4 5kere dönmeye karar verdim cok daha gercekci ve kaliteli 4t.
Bunlari 4t nin yoneticilerini kisisel olarak sevmeyen biri olarak yaziyorum... -
@davetsiz 4t soru bankasimi yoksa denemelerimi ? Bnde bugun kas aldim ama
-
@Rawls zeynel hocanın iktisat kitabımı. Yoksa özel kaymakamlık için cikardimi ?
-
@davetsiz kas neden iyi değil?
-
@uzman 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@davetsiz 4t soru bankasimi yoksa denemelerimi ? Bnde bugun kas aldim ama
Denemeler..15deneme yeni cikti.
Kas sorulari kendini tekrar ediyor. Test sorularini alip klasik sorulara cevirmeye kalkmis. Formata da uygun degil aciklayin onculleri yazin gibi sorular var ve normal sinav seviyesinden daha kolay diye dusunuyorum -
@paradoks inşallah hocam cümlemiz için hayırlı sonuçlar olması dileğiyle
-
Arkadaslar su soruya bakabilir misiniz;
Tuketim fonksiyonu C=200+0,5Yd oldugu bir ekonomide kamu harcamalari 600, planlanmis yatirimlar 200, vergiler 400, net ihracat 200 birim oldugu dusunuldugunde milli gelir ne olur? -
@adayadayi 2.000 mi?
-
@adayadayi Cevap 2000 olması lazım?
-
Bende 2000 buluyorum ama ozgur ozcan in kas iktisat kitabinda cevabi 1600 olarak vermis. Sanirim 400 olan T yi 600 olan G den dusmus
-
@maviyeşil tesekkurler
-
@Harun-Resid tesekkurler