17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
arkadaşlar ben Kaymakamlık Kampı kitabından özellikle iktisat kitabından verim alamıyorum.ondan çalışan arkadaşlar var mı?
-
@İshack 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
arkadaşlar ben Kaymakamlık Kampı kitabından özellikle iktisat kitabından verim alamıyorum.ondan çalışan arkadaşlar var mı?
Ben calisiyorum. Iktisat üstün körü yapilmis. Hepsi bir arada olsun diye tr ekonomisi ve iktisati sacma sapan bir sey yapmislar. Iktisat buradan calisilmaz baskan ben yuksel e döndüm iktisat icin.
-
@Rawls teşekkürler hocam
-
@davetsiz54 bende onu fark ettim çok yetersiz geldi bana da. ama şu saatten sonra kaynak değiştirmek de ne kadar doğru bilmiyorum.
-
Sayıştay sınavı ile vedalaşan arkadaşlar buraya mı gelirler bilemedim
-
@Antimülakat sayıştayla vedalaştık da ikileme duştuk kaymakamlık mı hakimlik mi diye.. Şuan hakimlikte şansımın daha yüksek olduğunu hissediyorum hocam kaymakamlığa gore,o yüzden sanırım kalan tüm vakti sadece hakimliğe kasacağım.. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
-
Kaymakamlık sınavına kac kişi giriyo bilginiz var mı arkadaşlar ?
-
17bin diye duyduk..
-
Sayıştay'a da İdari Hakimliğe de başvurmadım. Çünkü kaymakamlık, önünde başka bir engel istemeyen bir sınav. 1 ay var. İyi bir çalışmayla Kaymakamlık Kampı'nı birkaç kere tekrar edip girmeyi düşünüyorum
-
Kaymakamlık da değerli bir meslek hani. Çalışan herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum. Çok başvuru az alım eğrisi ile her şey çok zor görünse de inşallah kaymakamlık mesleğini hakkıyla icra edecek ve kaymakamlık görevini kamu yararına kullanacak insanlar başarılı olur.
-
Tecrübeli arkadaşlara bişey soracağım.. Ya bu kas soru bankasında birsuru düzenleme sormuş tarihlerini yazın demiş. Böyle tarih çıkıyormu çok fazla tarih var nasıl ezberlenir ki bunlar
-
başlık ölü taklidi yapıyor sanırım
-
@davetsiz54 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
17bin diye duyduk..
15 bini oylesine giriyor 2 bin kisi arasinda geçicek sinav.
-
@AslaN 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@davetsiz54 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
17bin diye duyduk..
15 bini oylesine giriyor 2 bin kisi arasinda geçicek sinav.
Haberim var bunu sayistayda da gördük..
-
Arkadaslar oncelikle herkese kolay gelsin. Acaba dönüsümün acik uclu sorular kitabini almis olan var mi ya da icerigi ve kalitesi konusunda yardimci olabilecek birisi? Kalan surede k.a.s i bi daha bitirmek mi yoksa bide donusumu cozmek mi mantikli sizce?
-
Kas'ı dön hocam. Hatta Kas bittiyse kendine deneme al durum vaziyet çıksın ortaya. Sonra ihtiyaca göre kitaplara başvurursun. @adayadayi
-
@adayadayi 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaslar oncelikle herkese kolay gelsin. Acaba dönüsümün acik uclu sorular kitabini almis olan var mi ya da icerigi ve kalitesi konusunda yardimci olabilecek birisi? Kalan surede k.a.s i bi daha bitirmek mi yoksa bide donusumu cozmek mi mantikli sizce?
ben aldım dönüşümü ama kaliteli tartışılır, kesinlikle kas diyorum.zaten dönüşümu fazla fazla kapsıyor.
-
sıkıldım artık çalışmaktan hep aynı şeyler. gelse de girsek bir an önce.
-
demokrasi ve insan haklarına bakmaya fırsat bulamadım.Özet şeklinde de olsa önerebileceğiniz bir kaynak,doküman var mıdır arkadaşlar?
-
Insan haklarindan ne gibi sorular gelir hic soru paylasacak yok mu?