17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Bende calisiyorum kaymakamlıga. Ekstra bir tempo ile değil normal bi calışma. Hakkimizda hayirlisi olsun. Simdilik kanunnameden anayasa idareye bakiyorum.
-
@davetsiz54 güldürdün Kolaylıklar
-
Bu ileti silindi! -
@AslaN 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
bu insan haklari ve demokratiklesme konusu icin A. nohutcunun bi kitabi var kalin baya ayrinti dolu. Neyse calisayim dedim biraz da bi suru sey var akilda kalmiyor harcanan sureye yazik gibi sinavda getirisi olmicak gibi geldi bana. siz nasil calisiyorsunuz, ne onerirsiniz?
Daha ince olan kutluay in kitabi var ben oradan calisiyorum ayrica coi aytintili yerleri es geciyorum eliyorum bir nebze..baska bir secenegim oldugunu da düsünmüyorum..
-
İnternetten başvuru için sadece ösym'den mi başvuru yapıyoruz yoksa hakimlik gibi bir şeyler yollayacak mıyız?
-
Kaymakamlık bu tarihe kadar kaç kişilik ilana çıkmış ise mülakat sonucuna göre o kadar kişiyi mesleğe başlattı. 2009 yılındaki 130 kişilik ilanda bile alım sayısı kadar kişi başarılı sayıldı. Sizce bu sene normalin dışında daha az kişiyi almaları söz konusu olur mu?
Bir de bu sefer ki alımların neticelenmesinin epey süreceğini düşünüyorum. Tahminen mülakat sonuçlarının açıklanması yaz aylarını bulacaktır.
-
merhaba bir sorum olacaktı; askerlik durumu olarak tecilliyim , başvuruda ertenlenmiş mi yapıyoruz yoksa ilgisi bulunmuyor mu ?
-
Arkadaslar ben samsun a cikis dan basladim ataturk un dogumundan bssliyor diyenler var ne dusunuyorsunuz
-
@jokerr ertelenmisi secmen gerekiyor, ilgisi yok muaf olanlar için geçerli.
-
themis insan haklarıyla ilgili fikri , bilgisi olan var mı ?
-
Başvuru işlemi sadece Ösym üzerinden başvurup, ödeme yapmak di mi?
-
@birunutkan onun dışında başka bir işlem yok hocam.
-
@kamikaze Teşekkürler hocam.
-
Bu ileti silindi! -
Ben ne ozelde nede devlette calismiyorum. Calistigin kurum sorusunda "diger" mi isaretlicem yoksa bosmu birakcam. Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
-
@Fabrizio ben boş bıraktım herhangi bir sorun olmadı başvurumu yaptım.
-
Acaba kaç başvuru olacak
-
@aylakkafam boş bırakıncada, digeri işaretleyincede basvuru yapiliyor ama basvurduktan sonra sorun olur mu acaba. @hakimim_25 hocam bi oncekinde başvuru 10.000 civarıydı ama bu nekadar olur bilmem.
-
osym sitesinden online yapılan başvuru yeterli midir ? orada bulunan aday başvuru formuyla yada ek bir evrakla işimiz var mı acaba ?
-
@Murat-Tanış Hocam onun dışında başka bir işlem yapmana gerek yok.