17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
merhaba ; ekonomi için Samet Özdurak kitabı var nasıldır çalışmış olan var mı ? İnsan hakları ve demokratikleşme için alternatif neler görüyorsunuz ?
-
@jokerr 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
merhaba ; ekonomi için Samet Özdurak kitabı var nasıldır çalışmış olan var mı ? İnsan hakları ve demokratikleşme için alternatif neler görüyorsunuz ?
Tufan samet hoca candır. Mutlaka her ögrenci eserleriyle tanışmalıdır. Ben kaymakamlik kampı aldim şu anlik gayet memnunum.icinde demokratiklesme dahil hepsi var yeterli diye düsünüyorum. Basvurumuzu da yaptik Allah utandirmasin. Herkese iyi calismalar
-
Demokratikleşme için kamp yeterli gibi duruyor sanki. Ekonomi de kamptan gideceğim gibi. Daha öz kitaplara ihtiyaç var bu saatten sonra.
-
arkadaşlar ingilizcem az genede yabancı dil ingilizce seçeyim mi yoksa boş mu bırakayım
-
@davetsiz54 sağol hocam teşekkürler cevap için
-
@kderviş farketmez kardesim zaten 2 sene londraya gideceksin
-
Derik kaymakamı Muhammed Fatih SAFİTÜRK vefat etmiş ne yazık ki..Biz bu kadar çabalayalım gecemizi gündüzümüze katalım,bunca sıkıntıyla bir yerlere gelelim,tam bir şeyleri degiştirme fırsatı elde edebilmişken soysuz köpeğin birisi gelsin elini kolunu sallayarak patlatsın..Aklım almıyor gerçekten..Allah rahmet eylesin. Çalışın arkadaşlar,daha çok çalışın,gerçekten ülkenin bizlere ihtiyacı var.Başarılar herkese.
-
Kaymakamlik bir idealdir,gönül işidir.Memleketin her köşesinde canla başla gece gündüz demeden çalışmayı gerektirir.sırf 3 5 çapulcu ülkeme zarar veremesin diye.hepimiz biliyoruz ki bu sınavı kazananlar kendilerinden ailelernden arkadaşlarından fedakârlık yaparak bulundukları yerlerdeler.sonra bi hain terörist çıkıp her şeyi alıp götürüyor.Allah Derik kaymakamına rahmet eylesin.bizler onun bıraktığı yerden koşarak devam edelim inşallah.bu ülkenin çalışan basaran idealist insanlara her zamankinden daha çok ihtiyacı var.Allah bize de bu ülkeye hizmet yolunda yürümeyi nasip etsin.şimdi daha çok çalışma zamanı...
-
Tam da sınava hazırlanırken bizim mezunlardan, aynı yollardan geçtiğim bir insanın bu haberi... Çok idealist bir kaymakam olduğunu duydum. Ailesi bir baba, bir oğul, bir eş, bir kardeş; ülkemiz de bir 'değer' kaybetti. Şimdi bizim için, onun canını feda ettikleri uğruna daha çok emek verme zamanı.
-
Kaymakamlik kampi nin yani nohutcu nun turkiye ekonomisi notlari cok kisa geldi bana arkadaslar siz ne düsünüyorsunuz?
-
daha önce bu sınavı deneyimlemiş arkadaşlara bir sorum olacak ? belediye kanunu, büyükşehir belediye kanunu, köy kanunu vb. bunlardan çalışmak mı daha iyi olacak yoksa türkiyenin idari yapısı, mahalli idareler başlıkları altındaki konu anlatımları mı ?
-
sınava az bir süre kaldığı için konu anlatımları daha öz ve önemli noktaları bize arz eder , vakti olan için mevzuat + kanu anlatımlı üstüne bir de soru çözerse şahane olur. çok çalışmak lazım çook
-
@kamikaze 657 nin kaymakamlık kitabını aldım kalan sürede onu bitirip, Ahmet nohutçu nun kas ı bitirmeyi planlıyorum Umarım yetişir
-
hocam 657 bende de var fakat sen yine de sadece ona bakma ayrıca mevzuat çalışmaya çalış
-
@kamikaze biraz yüzeysel gibi geldi bana da Ama kalan vakitte mevzuat a bakamayacağım gibi görünüyor bir seçim yapmam şart
-
Arkadaşlar 657 den bende çalışıyorum.Fakat belediye kanunu,köy kanunu,bb kanunu,Türkiye Eko.(Şahsi düşüncem Yakup Kepenek),mikro ve makro(kaynak isteğinize kalmış),Tarih(Evveliyat ders notları yeterli gibi duruyor) ile tamamlarsak sınav için baya bir yol alabiliriz.
-
@miltonfriedman genel kanaat bu yönde sanırım çok teşekkür ederim
-
Soru bankası olarak savaş yayınlarının KAS'ına da bakabilirsiniz. Güzel hazırlanmış toptan bir tekrar amacıyla son vuruş yapılabilir
-
deneme sınavı için önerisi olan var mı acaba ?
-
@jokerr kas ve 4t denemeleri iyidir