17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@davetsiz54 aihs'ye ek protokoller bence çok önemli.kamu denetçiliği kurumu ile ilgili de soru bekliyorum.Tihek ile ilgili soru çıkma ihtimali her zaman var.bi de kavramlar önemli bence.mesela son sınavda doğrudan-dolaylı mağduriyet sorusu çıkmıştı.onun gibi bir kavramda gelebilir.
-
Sizce kalan surecte mikro iktisat bir kez daha tekrar edilebilir mi?
-
fazla kasmayın kolay oluyor sınav geçen sınavda hiç çalışmadan 57 aldım.
-
Burasi çok bi sessiz ya yok mu deneme çözen benm pek iç açıcı deil
-
İktisatta para-bankaya bakiyo musunuz?
-
@adayadayi para banka dahil değil hocam
-
İktisat genel kapsamı mikro ve makromu sadece ?
-
la açın bakın konular neler. kaymakamlık kazanmayı düşünen adam 17 gün kala bunları sorar mı ya? kardeşim biraz bilinçli hareket edin gözünüzü seviyim
-
@oguzidane kaymakam olacak kisi la diye konuşmaz bilinçli konus sende
-
@uzman evet mikro makro ve maliye nin genel hatları.Kısaca Ekonomi diyelim.Türkiye Ekonomisi iktisat için extra dahil.
-
@Rawls eyvallah teşekkür ederim
-
@uzman ben kaymakam olmayacak ki la istediğim gibi yazarım
-
@oguzidane olmayacaksan burda bekleme yapma sorduklarimi üstüne alınma
-
@uzman sana mı soracam nerde bekleyeceğimi lan bebe
-
@paradoks 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Burasi çok bi sessiz ya yok mu deneme çözen benm pek iç açıcı deil
Ben 4t cözüyorum. Genellikle yanlislar idareden cikiyor. 29-30 civarindayim şu ara. Sorulari guzel bayagi..
-
@adayadayi 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Sizce kalan surecte mikro iktisat bir kez daha tekrar edilebilir mi?
Mikro iktisat dedigin nedir abi istesen 1-2günde de biter. Tabi senin seviyene de bagli ne kadar hakimsin olaya onu bilmiyorum
-
Türkiyenin sosyo ekonomik yapısı ne arkadaşlar nerden bakcam ben bu konuya
-
merhaba arkadaşlar mülakata girmek için, tahmini sizce bu sınavda kaç net gerekir ?
-
@jokerr muhtemelen soruların puanları farklı olacak, geçen yıl olduğu gibi.mesala bazı sorular 1 puan olabilecekken bazıları 4 olabilir.o yüzden soru sayısını veri almak yanıltıcı olabilr
-
@paradoks sağolasın hocam peki geçen yıl en son kaç netle girmişlerdi acaba bilginiz var mı ?