17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
kas denemeleri olan arkadaş varsa 5-6 soru paylaşabilir mi zahmet olmazsa. 4t ile nasıl birde geçen seneki kitaptan farkı var mı gormus oluruz. @paradoks @uzman @kadir_karasu @maviadam @miltonfriedman
-
@Bireysel-başvuru
-5 nisan kararlarından 4 tanesi?
-2015 2017 yi kapsayan orta vadeli programn temel amacı?
-mpc artarsa çarpan,Is eğimi,ad eğimi ne olur?
-kamu imtiyazı verme devlet adına...,Belediye adına ... aittir
-Devlet den kurulu ... tarafından 6 yıl için seçilen ... üyeden oluşur.başkanı ... secer
-Cb seçilme süresi,sayısı,dışardan aday gösterme?
-mv seçilmeye engel suçlar?gibi gibi gibi
-
10 birim azalır arkadaşlar
-
@paradoks teşekkürler
-
@mülkiyeli Dünden beri uğraşıyorum hala çözemedim. Hatta sonuç olarak tamsayı bile bulamıyorum. Hep kesirli sayı
-
@Bireysel-başvuru Kas ın hem soru kitabı hem de denemelerinde iktisat kısmı bence yetersiz.
Türkiye Cumhuriyetinin en büyük ekonomik krizi ....... diye bir soru var mesela. Cevap 2001. Böyle bir sınavda bu tarz sorular gelmez bence. Gelirse saygıyla selamlarım yazarı Bende 4t yi merak ediyorum alıp çözmeye fırsat bulamadım. -
Imar kanuna göre gerekli hallerde ve sayılan bazı hallerde imar planlarında değişiklik yapma yetkisine sahip kurum ........ Dur
-
@maviadam evet tahmin ettim böyle sormazlar gibime geliyor zaten
-
@maviadam 4t fena değil. Hem geçen seneki soruları değiştirmiş sormuşlar hemde güncel de güzel sorular var. Acil eylem planı, büyüme, insan hakları vs.
-
@mülkiyeli 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Imar kanuna göre gerekli hallerde ve sayılan bazı hallerde imar planlarında değişiklik yapma yetkisine sahip kurum ........ Dur
Bayındırlık ve iskan mı?
-
Büyükşehir belediyesi kararı kesinlestikten sonra hangi makam kac gün içersinde basvurur?
Bide kik kanununa göre esit degere yaklaşmış yada üstünde ise açık ihalede ilan ne zaman yayınlanmalidir?
Bilen arkadaşlar aydintalabilirmi bizi? -
@Bireysel-başvuru 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@mülkiyeli 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Bayındırlık ve iskan mı? Aynen çevre ve şehircilik bakanlığı
-
@uzman eşik değer 2016 yılı itibariyle 976.465 ₺ genel bütçe idareleri için. Bu değere yaklaştı veya aştiysa 40 gün önce. Elektronik olarak yapılırsa bu sure 7 gün kısalacak.
Belediye başkanı kesinleşen kararın iptali için on gün içinde idari yargı merciine başvurur.
-
@Bireysel-başvuru esik değerli soruya 4t de 21 gün demiş bende 40 diye düşünmüştüm. diger soruda Büyükşehir meclisyle ilgili normal belediyeden farklı sanirim dava açma süresi
-
@uzman kamu ihale kanunu 40 gün diyor üstat. Diğer soruda iade üzerine mi kesinleşiyor kararlar. Eğer öyleyse belediye meclisi ve büyükşehir belediye meclisi kararlarına karşı 2 dava açma süresi var. Ya belediye başkanı 10 günde açar ya da mülki amir açar. Ama onun süresini hatırlamıyorum
-
Artık beynimi hissetmiyorum.
-
@mülkiyeli halkında hayırlısı olsun, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş durumdasın, umarım netice olumlu olur.
-
@mülkiyeli aman mülkiyeli kardeşim dikkat edesin lütfen
"Okyanusu geçip derede boğulma" durumu olmasın Allah korusun.
Sen her şeyi afedersin "yalayıp yutmuş" durumdasın,inşallah basitçe kazanacaksın . -
@Bireysel-başvuru mulki amir icin tanınan süre 60 gün. Ama simdi bisey söyleyecem Hersey yine çorba olacaak. Mulki amir meclis kararına dava acma yetkisini iptal etmemişmiydi
-
2014 te aym valinin meclis kararına yargi yolunu kapatarak vesayet yetkisini azaltmistir diye bisey okudum. Mulki amir 60 gun icinde yargiya gider diyo kitapta