17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@hakan bireysel başvurularda komisyonun görevini sormuşlardı hocam
-
@kamikaze
hangi kapsamda değerlendirir diye hatırlıyorum bende -
@kamikaze ben o soruya anayasadaki thöler ile AİHS ve ek protokolleri kapsamında inceler yazdım sanırım puan vermezler
-
@hakan '' MADDE 33- (1) Komisyonlar raportörlerince hazırlanan kabul edilebilirlik karar taslakları ile kabul edilemezlik karar taslak ya da listeleri, Komisyonlarca karara bağlanır. '' aym içtüzüğünü kopyaladım hocam.sonuç olarak kabul edilebilirlilik incelemesi yapar.
-
@hakan cevabın tam olarak öyleyse tavsiyem yanlış hesapla beklentilerini ona göre güncelle
-
@kamikaze benim yazdığım da kabul edilebilirliğin uzun hali ama
-
@hakan 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@kamikaze ben o soruya anayasadaki thöler ile AİHS ve ek protokolleri kapsamında inceler yazdım sanırım puan vermezler
"Kabul edilebilirlik",yaptığı inceleme
Bu dedikleriniz de bu incelmeyi yaparken aldığı ölçütler/referanslar kardeşim -
@kamikaze yanlış olursa 33 doğruya düşüyoruz desene
-
@kadir_karasu biliyorum ama sanırım doğru kabul etmeyecekler dostum
-
yoğurdumuzun ekşiliğini kabul etmiyoruz, mesela benimde bi kaç süphelendiğim soru var ve bunları doğru hesaplayınca ağzım kulaklarıma varıyor tersini pek düşünmek istemiyorum umarım hak edip şimdilik mülakatta kalanlardan oluruz.
-
Bireysel başvuru sorusunda sorunun "kapsamı" şeklinde soruldugu ve komisyonlar değil bölümler hakkında soru yöneltildiği savunanlar arasındayım .
Ama soruyu yanlışlarım arasına ekledim . -
@kamikaze istediğiniz kadar yoğurdunuza tatlı diyin siz, sonuç elbette değişmiyor, benim amacım sadece kafama takılan soruları öğrenmek, başka da bir şey değil, umarım hak edenler kazanır...
-
@OFLU61 bende bölümler diye hatırlıyorum
-
sorunun içinde zaten yazılıydı komisyon hocam.
-
Komisyondu cevabida kabuledilebilrik yonnden incelemsi olacakti bu soruyu tartsmaya gerek yok netti
-
Okuduklarımdan sonra galiba şaka yapıyo bu insanlar dedim. Ciddi ciddi bu sınavın 70ten asagı dusme ihtimali olduğunu zannedenler var. Arkadaşlar siz bu sınava ciddi anlamda hazırlanan günlerini bu hedef uğrunda feda eden kaç kişi var biliyor musunuz? Herkes ham puanını hesaplasın 75ten asagı düşmez.
-
@hakan selam hocam, o soru uzundu biraz hikayeleştirmişler haklı olabilirsiniz.
-
@dk-2016 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Okuduklarımdan sonra galiba şaka yapıyo bu insanlar dedim. Ciddi ciddi bu sınavın 70ten asagı dusme ihtimali olduğunu zannedenler var. Arkadaşlar siz bu sınava ciddi anlamda hazırlanan günlerini bu hedef uğrunda feda eden kaç kişi var biliyor musunuz? Herkes ham puanını hesaplasın 75ten asagı düşmez.
Bir şeyden anladıgın yok kardeşim bari yorum atma .
Ham puanımız +75 ise zaten normal puanımız büyük ihtimal 80 üstü gelir . Sen bu sınav gecen seneden daha yüksek puanla kapatıcak diyorsun o zaman ?
Biz bu sınava millet 10 gün çalıştı mı dıyoruz ?
Biz diyoruzki bu sınava çok sıkı çalışıp belkide Türkiye derecesi yapacak adamlar bile 34-35 beklıyor diyoruz .Ve son kişiye gelince 26-27 dogrulara düşecek diyoruz . -
@OFLU61 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Bireysel başvuru sorusunda sorunun "kapsamı" şeklinde soruldugu ve komisyonlar değil bölümler hakkında soru yöneltildiği savunanlar arasındayım .
Ama soruyu yanlışlarım arasına ekledim .:((( haklı olabilirsin , komisyonu görünce heyecan yaptım,sorunun devamı vardı .
-
..................