17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@president06 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
17.000 adayın girdiği söylenen sınavda, henüz faiz paritesi sorusunun doğru cevabını açıklayabilen çıkmadı, üretici rantı sorusu hala muallakta, ua ceza mahkemesi sorusu net cevabı henüz verilemedi, tüfe sorusunun dört boşluğunu yazabilen çıkmadı.
Ama 25 doğruyla kapatır, 70'in altına düşer vs vs vs konuşuyoruz..
hocam yalnız tüfe sorusu 4 boşluk değil 3 boşluktu
-
Birde herkes dogru sayisi uzerinden gidiyor 22 dogrusu olan bile standart sapmasi yuksekse girebilir mulakata.
-
@president06 uretici ranti net 280 soruyu yanls yapmama ragmen arkadaslar guzel acikladi onu geriye dogru yorumlari okursanz goreceksnz
-
@meter1 formdaki mahalle baskisi ne hala geitrdi kardesim seni 30 dan asagi dusmez diyordun 22 kadar dusmusun valla sinav acklanana kadar daha kaca duscen
-
Bence 30 ve üzeri gerçekten çok uzak olasılık.
-
Hem geçenki sınav 50 soru olmasına karşın 32 ile ancak kapatabildi. Hal bu iken 40 soruluk sınavın 30/üzeri ile kapatması bana pek olası gelmiyor.
-
Hem de sınava ciddi (hem de çok ciddi) hazırlanan bizler,tongaya düştüğümüzü söylüyoruz.
Evet 22 falan diyen arkadaşlara da katılmıyorum. O kadar da düşmez ama bence 30/üzeri de olmaz.
-
-
@yaya51 abi malalke baskisindan ziyade mantikli ve gercekci konuyorlar gecen sene % 65 oraninda dogru yapan girmus bu 26 ya tekabul ediyo
-
25 26 27 uzeri olanlar umutlansn stndart sapmaya bagli olarak 24 bile olabilr ama 25 uzerinn buyuk sansi var
-
Genel olarak söylenen doğrular 24-25.. 26 ve üstü yüksek ihtimal mülakata kalacak..Sınavda gerçekten eleyici sorular vardı.Doğru hesaplarken -2 yanılma payı bırakmak gerekir gibi.
-
bu sınav yüzünden diğer sınavlara konstantre olamıyom ; ne menem bişeymiş arkadaş.
-
@metupolitics 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
bu sınav yüzünden diğer sınavlara konstantre olamıyom ; ne menem bişeymiş arkadaş.
Bir önceki sınav martta idi . hazırlıktı sonucunu beklemesiydi derken kpss öncesi mental olarak bizi bitirmişti .
Okudugumdan bir şey anlamıyordum -
yeni sınavla ilgili bir duyumu,tahmini öngörüsü olan var mı arkadaşlar ?
-
arkadaslar bu sınavın kaç doğru ile kapatacağı konusunda yapılabilecek en doğru tahmini sunuyorum size. artık burada bu tartışma son bulmalı. 2015 sınavında 400. olan arkadaşın doğru sayısı eksi 2 net. yani 2015'te 400. olan arkadaş 30 doğru yapmışsa 28 kapanış noktası. ben 27 falan yapmışım yani kendime artık şans tanımıyorum.
bu kanıya nereden vardım? yığılma aralıkları vardır. yani sınavların nerede kapattîğı doğru sonuç vermez bence. zira sanırim ilk kez 400 mülakat var. -
kaymakamlık şubeyi aramışlar, mayıs gibi demişler arkadaşlar biraz dinlenin tekrar başlayalım,
-
Arkadaşlar sorular üzerine çok konuşuldu ama sonradan bazı sorular şüpheli hale geldi kafamda. Bunlar: 1- türkiye cumhuriyet merkez bankası sorusu için "kambiyo murakabe teşkilatı"
2- koruma sorusu için "pozitif yükümlülük" ve "dikey etki" Bunlar bi netlik kazandı mı? -
@adayadayı 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar sorular üzerine çok konuşuldu ama sonradan bazı sorular şüpheli hale geldi kafamda. Bunlar: 1- türkiye cumhuriyet merkez bankası sorusu için "kambiyo murakabe teşkilatı"
2- koruma sorusu için "pozitif yükümlülük" ve "dikey etki" Bunlar bi netlik kazandı mı?abi bu sorulara ben netlik kazandırayım.
şimdi bu soruları hazırlayan osym uzmanı arkadaşların evlerinde de akşam saat 9'dan sonra acun ılıcalı programları açık, mandalinalar soyulmuş ve dizlerde çocuklar sallandığı için bu osym uzmani cok bilmis arkadasların o yasin çoban kitabındaki ilgili sayfada kambiyo murakabe şeysini kastetme şansları yok. yani bu cok zeki abilerimiz bize sorsa sorsalar tcmb yi sorarlar ve biz cok akıllılar da tartissak tartişsak "i" harfini tartışırız. öküz ( yani osym ) altında buzağı arayan arkadaşlara de demek lazım ki o buzağıyı bulursanız gerçekten bu sınav ananızın ak sütü gibi helal olsun size. -
@metupolitics NİSAN MAYIS GİBİ DUYDUM
-
Cok zor bence
-
@meter1 neden?
-
@tugbi alim sayisi 100 abi planlamalari uzun vadeli emin ol. Ben birdahako alimin en erken 2017 kasiminda bekliyorum. Zaten baskabakan 2017 yilinda kamuya alimlar cok dusuk olacak dedi. Benim fikrim bu.
-
@hadiama Ben birkaç kişiden duydum.2017 Mayıs gibi olacak şeklinde.Hayırlısı