17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Belki gerçekten uzun vadeli bir durum vardır.
Ama bence yine de ne olur ne olmaz deyip sınav mayıs ayında biçiminde çalışmak gerekir.
Riske etmemek adına. -
@ozan. :))))
-
pazartesi arıcam bende bakanlığı bakalım bi şey diyecekler mi yeni sınav hakkında
-
Hakimlik sınavı gelince bizim sayfanın pabucu dama atıldı
-
@kadir_karasu sınava girmedim ama yine millet çok kolaydı abi yeahh diye bağıra bağıra geziyordu
-
Cok kolaycılar icin harika bir gün:)) bugünün keyfini cikarsinlar yarindan itibaren winter is coming...
-
Çok kolaycı olan kişilerin profil nerdeyse hep aynı oluyor. Sınav bittikten 5 6 saat boyunca aktif oluyorlar sonrasında nesilleri tükeniyor ve sınavların hiç de kolay olmadığı anlaşılıyor:) O çok kolaycı kişiler sistematik olarak moral bozmaya yemin etmişler sanki:)
-
Ocagin ortasinda aciklanacagini dusunuyirum
-
Hepi topu şurada 6-7 kişi kaldık ya
-
Bi an önce açıklansa biz de yolumuza baksak iyi olur
-
Ham 76 puan yeterli mi arkadaslar mülakata
-
millet yoruldu artık puan hesaplamaktan tahmin yapmaktan ondan da olabilir
-
açık uçlu sınavın en kötü yanı doğru yaptıgın soruları sırf harf bağlaç vs hatası yüzünden doğru kabul edilirmi edilmez mi diye için içini yemek , türkiye sınai ve kalkınma bankası türkiye cumhuriyeti merkez bankası bir de idari vesayete vesayet yetkisi yazmam. 3 üde doğru sayılabilirken 3 üde yanlıs gelebilir
-
geçen sınavda ilk 5 te yer alan bir arkadaşın 29 doğrusu varmış, 90 ın üzerinde puan alan bir arkadaşından 25 doğrusu varmış dedikleri doğruysa tabi
-
@metupolitics gecen sinav 50 soruydu 33 civari dogru ile kapatti bi yanlsinz olmasin yada arkadaslarinn bi yanlisi olmali
-
@yaya51 bana söyledikleri öyle bilemiyorum.onlar böyle forumları pek takip etmiyolar .
-
@yaya51 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@metupolitics gecen sinav 50 soruydu 33 civari dogru ile kapatti bi yanlsinz olmasin yada arkadaslarinn bi yanlisi olmali
Bu sınav için soyluyordur . Yani gecen yıl derece yapmıs ama bu sınavda 25 dogru beklıyor .
Ama açık uclu sınava bir kez gırmıs ve dereceyşle kazanmıs adam bu sınavdan en az bi 29-30 u rahat gorur diye dusunuyorum . pek ınandırıcı gelmedı -
Eğer öyle ise gerçekten çok fena zormuş diyeceğim ben de ya
-
Gecen sene ilk 100 de olan arkadasimin 24 net dogrusu var fakat kriter bu olmamali. Bu iste bilgisine ve analizine guvendigim ve kaymakam olan bir arkadasim 22-24 arasi dogru yapanlarin mulakata kalacagini belirtti. Ayrica yine kendisinden sinav birinciligi bekledigim baska bir dostumun turkce haric 5 yanlisi var. Sinavi ilk 3 de kazanan kisilerin 33-34 civari dogrusu, son siradan listeye girecek kisinin ise 24 dogrusu olacagini dusunmekteyim.
-
@D.Drogba bende böyle düşünüyorum.