17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@reagan
Ham 67.5 puanım var;) adımı yazın -
@maxmilanus katılıyorum size hocam .soruya benzer bir soru nohutçunun i.hak. soru bankasında vardı.sınavda yaklaşık 5 dk düşündüm bir türlü aklıma gelmedi '' kusursuz sorumluluk '' yaptım.
-
İktisattan iki doğru insan haklarından sıfır doğruyla
-
@maxmilanus idarede o soru ve köylere hizmet götürme soruları yaktı beni sadece ikisi yaptığımı hesaplara göre.
-
@kamikaze 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@maxmilanus idarede o soru ve köylere hizmet götürme soruları yaktı beni sadece ikisi yaptığımı hesaplara göre.
kamikaze ahmet nohutcu dan calıstın galiba*?
-
ikinci girişim hocam nohutçu, 4t , 657, dönüşüm soru bankaları + mevzuatlar hocam.beni yakan iktisat aslında sadece 2 doğru .
-
insan hakları YATAY ETKI kaymakamlık 2011 sorusudur...
ddk kdk ...tcmb murakebe...içisleri -SAYISTAY (soruda kanun maddesiyle basladıgı için hatırlamıyorum ama içisleri kabuledilir)...tartısmalıdır ...kesin deilidir...kalitesiz sorular... -
kamikaze
hayırlısı olsun... -
@maxmilanus sınav açıklandıktan sonra bunu duymak isterim hayırlısıyl inşallah mülakata kalanlar listesinde oluruz.
-
@kamikaze
insallah... -
Benim de ham 71 puan var
Bakalım hayırlısı -
@maxmilanus Bunu kac kez söyledim o soru net soruda kanunla kurulan dediği için cevab tcmb,murakabe kararname ile kurulmuştur
-
@Yemlihan58. Ben anlamam arkadaş kambiyo
-
sınavın üzerinden yaklaşık 20 gün geçti yorumlar azaldı , yorumcular azaldı, umutları azalan oldu ,biz bir umut bekleyenler ve net olmayan cevap/sorular kaldık geriye ...işin güzel yanı 1 aycılar - kolaycılar kalmadı sanırım
-
Soruların puanlarını nasıl hatırlayıp ham puan hesaplıyosunuz arkadaşlar?Benim hiçbiri aklımda değil maşallah size;)
-
@bombiksmori
hocam tahmin hatırladığım kadarıyla : türkçe 10, tarih 5, tr ekonomi 10, i.hakları 10, a.yasa 10, idare 35, iktisat 15 diye not almıştım . -
@bombiksmori büyük çoğunluğu benim aklımda kardeşim ya
-
düzeltme türkçe -iktisat 15
i.hak-tr eko- ay : 10
tarih : 5
idare : 35 -
Bu verilerden faydalanarak bende bi ham puan hesapliyim o vakit
-
@reagan 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar anayasa mahkemesine tam olarak şunu yazdım doğru mudur?
Anasayasada yer alan temel hak ve özgürlüklere ilişkin Avrupa İnsan hakları sözleşmesinde yer alan haklar ve ek protokoller ve bu özgürlüklerin kamu gücü eylemi ile gerçekleşmiş olması dedim.. Kimsenin cevabına uymuyor cevabım ama sorulan soru anayasa mahkemesinin bireysel başvuruda inceleme kapsamı diye sorulmuştu diye hatırlıyprumDostum sen bu cevabı nereye sığdırdın? Cevap kısmında boş bırakılan yer dışına taşan cevaplar değerlendirilmiyor diye biliyorum.