17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@beratizm 30 dogrum var.... senin kac dogrun var ?????bilhassa turkceden ...cunku ben olsam seni sinâva almam...
-
@maxmilanus 30 doğrun var doğru sayını sormadım ki neden böyle bişeyi söyleme gereği duydun neyse doğrudur lakin kuruma alacak olanın ösym olduğunu sanıyosun ösym sadece sonuçları yayınlar kuruma alacak olan içişleri bakanlığıdır haberin olsun...benim doğrum bende kalsın beni bu forumda tanıyan arkadaşlarım var eğer dediğinde dürüstsen İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ mülakat sırasında bi çay içer sohbet ederiz inşallah
-
ayrıca muhtemelen sen olsan senden başka kimseyi sınava almazsın
-
@beratizm paylas dogrunu utanma EZIK POLEMIGI ne girme burda lafla ezerler adami
-
@maxmilanus 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@beratizm paylas dogrunu utanma EZIK POLEMIGI ne girme burda lafla ezerler adami
ahhh ahhh herkesin gördüğü okuduğu ortamda böyle çocukça hareketler yapıyosun yani neyse ben sadece okuyup yorumlara katılmamakla doğru olanı yapıomuşum şuanda farkettim o yüzden kabalığım için kusura bakma senin kadar nazik ve kaymakam üslubuyla konuşamadım takdir okuyan arkadaşların olsun...özür dilerim hayırlı geceler
-
@beratizm sonuclar icin hayirlisi olsun diyecez...
-
soruları irdeleyen en fazla iki bin kişiyiz ve işin içinden çıkamıyoruz acaba açık uçlunun LYS deki sonuçları , etkileri, tepkileri nasıl olacak ? neler olacak neler : )
-
Soruların cevabı net (tüfe sorusu hariç) ,tartışan biziz,geçen yıl da aynısı olmuştu yanlışlarını kabullenmekte zorlanıyor adaylar.Örneğin Anayasa md 108 virgülüne kadar soruda yazılmış ve Devlet Denetleme Kurulu soruluyor ama adam ısrar ediyor ya Kamu Denetçiliği ise diye,o soru tartışmalı diyor,oysa değil.
-
Gecen senenin turkiye 1. si bu sinavdan 25 bekliyor....madem sallliyosun gecen sene hangi sorular net deil di onu yaz bakalim aydinlat bizi
-
@maxmilanus 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Gecen senenin turkiye 1. si bu sinavdan 25 bekliyor....madem sallliyosun gecen sene hangi sorular net deil di onu yaz bakalim aydinlat bizi
Marjinal ikame sorusu hariç hepsi netti ,ben de geçen sene hatrı sayılır bir puanla mülakattan elenmiştim,seninle tartışmayacağım ben diğer arkadaşa cevaben yazmıştım iletimi,hayırlısı olsun herkes için.
-
geçen yıl 1. olan kişi bu yıl yine mi girmiş?
-
Ruh hastasi saplantilari olan insanlarla dolu forumlar gercekten forumda yazan bazi yazarlarin akil sagligindan suphelerm var.
-
@iibf-li evt.mulakattan elenince dogal olarak...
-
@maxmilanus siz gecen sene kacinci olmustnz 30 dogrulu arkadas
-
@lala sence?
-
@maxmilanus cok tecrubeli gornuyorsunz kesin girmisnzdr diye dusunuyorum
-
@kale1915 hatri sayilir dediginz puan kacti hocam
-
@lala zannedersem forumda epey mulakattan elenen var ...ben gecen sene kazanamadim...tecrubeli deilim...ama mulakattan elensem bu sinava girmem bi daha...
-
@maxmilanus lala senin kac dogrun var ....bu sene icin soruyorum
-
@maxmilanus reis benmki karisik sinavdan cikinca dedim kesin oldu her gecen gun modum dahada dustu ama en kotu ihtimalle 25 civari bisey bekliyorum