17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Rabbim mülki idareyi bu egodaki insanlardan muhafaza eylesin. -
@uzman kardeşim bu adam hem reis hemde kaymakam bunun mülakata girmesine gerek yokki versinler eline bi direksiyon hınn hınn yalova kaymakamı gelior açılın düdüddd diye dolaşın oda oda
-
Bu ileti silindi! -
@maxmilanus bu kadarda bariz olmaz sen online oluosun yazıosun sonra offline oluosun lala online oluo o offline oluo sen online oluosun yapma böyle şeyler gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman ettin beni
-
@beratizm terbiyemi bozdurma !
-
@maxmilanus benim bu hesap disinda baska hesabim yok...
-
@maxmilanus reis dik dur egilme
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar ortam gerilmiş asıl amacımız olan bilgi paylaşımına odaklanalım lütfen , tartışmanızı özeldende yapabilirsiniz
-
@aliveli ortami gerenler belli maxminalusa hakszlik yapiliyor bir linc kampanyasi var sebebide sorularin gercek dogru cevaplarini burda yazmasndan rahatsz oldular
-
@lele 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@aliveli ortami gerenler belli maxminalusa hakszlik yapiliyor bir linc kampanyasi var sebebide sorularin gercek dogru cevaplarini burda yazmasndan rahatsz oldular
Yav ortada m var ki linç kampanyası yapılsın.
Komikleşme kardeşim tamam işte.
Özelden yaz yazacağını.Gören de der terör saldırısı yapılmış ona
-
@beratizm 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@uzman kardeşim bu adam hem reis hemde kaymakam bunun mülakata girmesine gerek yokki versinler eline bi direksiyon hınn hınn yalova kaymakamı gelior açılın düdüddd diye dolaşın oda oda
"Hınn hınç kaymakam geliyor açılın düddüüüd"
-
@kadir_karasu iyi herkes mail adresini versin ozelden mail atalim forum burasi kimseye sormam nerden neyi yazacagimi kalbinizi kirdrmayin ben sahit olduklarimi yazdim
-
@aliveli insan biraz düşününce ve görünce biraz daha fazla mücadele etmek ve daha çok çalışmak gerektiğini hissediyor.
-
@guyan-gelmiş kurtaricimzda gelms surda su havalarda olanlari anlamakta gucluk cekiyorum nasil havalardasinz ne is neyi kurtaracaksnz ?
-
O kadar yazmayım yazmayım dedim ama kendimi tutamadım. Burada bir arkadaş Kaymakam aday adayına yakışmayan bir üslup ile konuşuyor. Burada soruları tartışalım birbirimize destek olalım demek varken moral bozup kendi doğrularını kabul etme çabası içindeler. Gerçekten yakışmıyor.
-
Sorun maxmilunus arkadasin hakszliga ugratilmasi yapilan espirilere bak asigilayici kendileri yapinca efendi duzgun kaymakam adaylari cevabini alinca yaaa cok ayarsz adamlar var diye mizirdanmalar herkes fikrini soyler sen milleti asagilarsan cevabini alinca aglamicaksn
-
Mulakati gecemessen bi daha girmem sinava dedim...sinavi kazanamassam kazanana kadar girerim yeteri kadar calismamisim ...derim...lakin mulakattan elenirsem bende bi eksiklik var derim ...Hal hareketimi duzeltirim....
-
@maxmilanus kizim sana soyluyorum gelinim sen anla.
-
Beyler kaymakam adayı olmak adına bir sınava girdik ve burası onun için bilgi alışverişinin yapıldığı güzen bir mecra..Size şehit kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk'ün ailesinin Gerçek Hayat dergisindeki röportajı okumanızı tavsiye ediyorum..Nasıl bir makama talibiz bilmeliyiz..Daha kişiyi tanımadan şöylesin,böylesin..ben olsam seni almam gibi ifadeler bırakın kaymakam adayına eğitim görmüş bir insana yakışmaz..Neyin yarışındayız burada..Neyi kabul ettirmeye calışıyoruz..Lanlı,lunlu konuşmak seviyenin böyle olduğu bir yere yakışıyor mu ? Hoşgörü,hoşgörü,saygı beyler..Bir kimse ile iş yapmadan o kişi hakkında kesin hükümler ile konuşmayın..Kul hakkı denen bir şey var.