17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@marshall kardesim Allah senden razi olsun cok guzel yazmsn
-
@maxmilanus reis sence sinav kac dogru ile kapatir birde su kdk kesin dogru degilmi benm icin cok kritik o soru
-
@lele 23-24 bandina bende katiliyorum...puan bazli 21 bile olabilir 3 puanli sorular var ...bu benim yorumum...kdk gibi bi kac soru var...osym nin bunda bariz hatasi var...
-
@maxmilanus kaliteli sorular sormak varken resmen kulagi tersten gostermis osym...
-
@maxmilanus reis su kdk sorusundaki yanls neydi tam olarak
-
Bu ileti silindi! -
@lele ben kdk yaptim....
-
@maxmilanus bende kdk yapanlardim orda cumhurbaskanligi yazmamis millet sazan gibi atlms ddk ya
-
@maxmilanus tilki kastiyla kurt sormak gibi bsey...yapanlara da yanlis diyemiyosun...kimikuyrugu uzundu diyo ben boyle yaptim. Oburu kulagi buyuktu ...bana gore boyle diyo...
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar forum kurallarını ilk ve son kez hatırlatıyorum.
Birini hedef alan kişilik haklarını ihlal eden içerikler kaldırılacaktır.
5 ve daha fazla sayıda eksi alan içerikler kaldırılacaktır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır ancak bilgi paylaşmak amacıyla değil troll amaçlı üyeler silinecektir.
İzinsiz reklam yayınlama ve siyasi parti propagandası yapma üyelikten çıkarılma sebedir.Eğer siz buna bir son vermezseniz ben amacından çıkan sohbetler ve tartışmalar nedeni ile hesabınızı dondurmak zorunda kalacağım.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Phoenix kardeşim teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
çokk şükürrr
-
Malumlar netin trollerinden kaçıp geldik. Aradığımızı da bulmuştuk çok şükür. Şimdi nerden çıktı bu vatandaş ya hu
-
Arkadaşlar merhaba, bazen sinir stres bazen yanlış anlaşılma bazen de biz görevlilerin gecikmesi ile istenmeyen olaylar veya sohbetler yaşanabiliyor. Tüm taraflardan özür dileriz.