17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Standart sapma hakkinda kaliteli yorumlarinizi aliyim
-
@maxmilanus hocam geçen sen ortalama 15 puan ss geldiğini söylüyor arkadaşlar
-
1.maarif kongresi
2.ing.fra.yun
3.Insan haklari komitesi
4.bir tane yazabildm iskence sucu
5.yapilan basvurularin kabul edilebilirligini inceler dedim
6.Sanayici.tuccar.ciftci.isci
7.Seker.pamuk ucuncu yok
8.turkiye sanayi ve kalkinma bankasi
9.139
10.yuksek hakem kurulu
11.2007
12.Bosalmayi takip eden 90.gunden sonraki ilk pazar
13.Yetki gaspi
14.gorevden uzaklastirma
15.49 yil
16.buyuksehir belediyesi genel sekreteri
17.% 10
18.5 yil
19.mulki idare amirleri hizmetleri sinifi
20.idari vesayet
21.% 3
22.Devlet denetleme kurulu
23.basbakan.cumhurbaskani
24.300
25.giffen mal
26.tam etkinsiz- ne diyosunuz arkadaslar.samimi gorusleriniz onemli...
-
@ali-asker hocam türkçeyi niçin dahil etmediniz?
-
Ucu acik sorulari konusmak saglikli olmayacaktir dye dusunyrm.ki turkce pek iyi degildi acikcasi .mevcut duruma ne diyosunuz.ben aslinda su sebeple yazdim cevaplarimi.21 22 23 bandinda kapatacagi soyleniyor.benim turkcesiz,mulki idari amrlri sorusu sanayi bankasi sorusu harf hatalarndan gtse ayrica pamuk sekeride cizseler 22 dogrum oluyo.nasil olur bu kadar fireye ragmen netlerim yeter.denilenler isime geliyo ama inandirici degil malesef.
-
@ali-asker ali kardeşim Türkçe sandığınız kadar kötü geçmemiştir inşallah.
Ben acizane yığılmanın olduğu yerde olacağınızı tahmin ediyorum. -
Arkadaşlar yeni katıldım araniza. Selamın aleykum öncelikle. Benim türkçe hariç 61-64 arası ham puan var. Nasıl sizce. Bi de benim duyduğum en fazla doğru yapan 35 doğru. Ama şu türkçeden nasıl emin olunuyo bilmiyorum. Açık uçluda ne olacağı belli olmaz. 30 ve üstünün de az olacağı kanaatindeyim. Hesaplama yapılırken örneğin birincinin han puanı 87 ise 100 e tamamlanıp herkese 13 puan mı eklenecek. Bilen varsa, katkı yaparsa çok iyi olur. Hepimize nasip olur inşallah bu meslek
-
@ali-asker bence de çok ümitsizsiniz sanki;)oysa gayet de mülakata kalacak kadar doğrunuz olduğunu düşünüyorum tabi türkçeyle beraber.
-
Yığılma malum 25-30 arasında orasında hem fikiriz ancak altta kalanlardan da 26-27 doğrulu birini yakalama veya geçme imkanı olabilir. En çeldirici soruların merkez bankası,maarif kongresi,tüfe,suç kategorileri, ddk olduğunu düşünüyorum ama sınavdaki insanların neler yaptıklarını bilemediğimizden en çeldirici bir türkçe sorusu bile çıkabilir.
-
30 doğrudan aşağı kapatmaz.
-
Umitsizlikten ziyade netlik yok bu sinavda.gecen sene daha bi berrakti.bu sinavda hala ddk mi kdk mi bu tartisiliyor.malum soru sayisida az ve sorular cok degerli.iki uc tane dogru saydigimz yanlis cikarsa ipe goturur.tam tersi ipten alir.emin olamiyorum.harf hatalarindan 5 puanimin gidecek denilenlere gore.pamuk seker yazdim un yok dye soru komple gidiyomus.tedirgin oluyorum boyle ince eleyp sık dokungnu gorunce...
-
@SH5826 Bu sene bu çeldiriciliğiyle 30 doğrudan yukarıda çıksın memurluğu bırak kapısından geçmem bir daha
-
Aynen 30 dogru utopik bi tahmin olur.nacizane gorusum 23 24.ki bu dogru sayisini kaymakamlik sinavina yakistiramadigimi soylemek isterim.
-
@ali-asker Önce kurum kendini güvenilir bi hale sokmalı kardeşim. Sorular kaliteli olabilir ancak bazı sorularda sorma şekilleri baştan savma gibi geldi bana.
-
Inan her arkadasin yorumunu okuyup biyere varmaya calisiyorum.ama hala bu sinav su yuzden sikintiliydi diyemiyorum.cozemedim problemi.yada bizde ki problemi
-
Ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan varmı acaba ??
-
@davidricardo bi gerilim veriyim dedim hocam
-
Gecen sene baz alinirsa 2 hafta daha var aciklanmasina...
-
@ali-asker kardesim un seker yag yazarsan puan alamassin...sadece un seker yazdigin icin puan alicaksin...yanlis bisey yazsaydin ozaman puanin silinirdi...puan eksilir...0.7 gibi bsey..
-
.......................