17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@keynesin-amcası Hocam zaten asıl yarış idari yargı alanında, adli daha az kasıyor
-
İdari sınavına da girdim. Gk Gy 20 Alan 46 net civarı. 70 puan engeline takılır bu netler bence. Bana yaradı mı bilmiyorum ama umut beslemiyorum. Hele ki 50 den fazla kişiden 50 net üzeri alan neti bekleyenleri gördükten sonra.. Nasip.
-
@davidricardo Hocam kaçla kapatır sizce çevreden duyduklarınızla veya tecrübelerinizle bir öngörünüz var mı?
-
@mehmetsy Kardeşim tahminen toplamda 70 netin üstü kalır görüşü hakim yani toplamda 20-23 yanlışı olan işi bitirecek. Ancak sürprizlere açığız tabiki
-
Geçen seneden tecrübeli arkadaşlar ve özellikle kağıtlarını inceleyen arkadaşlar cevaplarımı yorumlarsa sevinirim.
Tarih
1- Milli Maarif Kongresi yaptım. ( Cevap: Maarif Kongresi)
2- Yunanistan- İngiltere- Fransa.
İnsan Hakları
1-kabul Edilebilirlik
2- Uluslarası suçlar yarım doğru3 tane yazabildim
3- Yanlış
4-Yanlış
Türkiye Ekonomisi
1- Tüccar-Çiftçi-Sanayici-İşçi
2-Şeker, Un, Pamuk
3- Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası ( Arada ve olmayacakmış )
4- Yanlış
Anayasa
1-2007
2-139
3-Boşalmayı takip eden doksanıncı günü takip eden ilk pazar günü
4-Yüksek Hakem Kurulu
İktisat
1- Etkin değildir
2- Lerner Endeksi 300
3- Üretici fazlası 280
4-Giffen Mal
5- Yanlış
6-Yanlış.
İdare+ teşkilat
1-Devlet Denetleme Kurumu( Kurulu olacak )
2-Mülki İdare Sınıfı yazdım. ( Mülki İdare Amiriliği olacal )
3- BŞB genel sekreteri olacak. ( Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreteri Yazdım )
4-%10
5-%3
6-49 yıl
7-Başbakan- Cumhurbaşkanı
8-Sebep- Konu
9- Sayıştay ( Bu soru çok tehlikeli v )
10- Belediye sınırları 5 yıl.
11- İdari Vesayet
12- Bağlı Kuruluş
13-Yetki Gaspı
14- Görevden Uzaklaştırma.
Son olarak Türkçeden 6 sorudan 6 puan kesin gelir derim..Tecrübeli arkadaşlarr sizce ne olur. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Erkinis Kardeş şu yazdıklarından max. 3 yanlış bulabilirim açıkcası. Üretici fazlası sorusu hala şüpheli bana göre. Onun haricinde "ve" yazdım diye de puan vermeyeceklerini sanmıyorum. Hayırlısı olsun.
-
Dostum öncelikle teşekkürler ilgilendiğin için.Zaten paylaşmamın sebebi budur. Yanlış sorularımın çoğu harf hatasından ya da kelime hatasından. Bu arada üretici fazlası sorusu kesin doğru kardeşim.
-
@davidricardo Kardeşim barajın kalkması insanları umutlandırdı doğrusu, bu idari için de iyi veya kötü bir sürprize zemin hazırlıyor olabilir
-
@mehmetsy Sürprizden kastım oydu. Önceki sınavlarda hep yüksek kapatmış ne yazık ki az alım olduğundan. Fazla ümitlenmeden yola devam
-
@davidricardo sabırla beklemeye devam o halde kardeşim
-
Merhaba baylar bayanlar,öncelikle hepimize geçmiş olsun,umarım hak eden kazanır.benim naçizane fikrim sınav bizim bilgimizi ölçmektedir.bizden istenen soruya hakim miyiz değil miyiz.komisyonun i harfi yazılmış yazılmamış buna takılacağını sanmıyorum.
-
@lolo Hocam sen böyle dedikçe eksiler artıyor
-
bu forumun yöneticisi yok mu ?? memurlar netin ajanları dolmuş konuşmaya sohbet etmeye fırsat vermiyorlar ya sayfanızla ilgilenin yada bu site memurların kopyası olmaktan öte gitmiş olmaz bilginize...
-
@beratizm Hocam görür görmez müdahale edildi. Rahatsızlık için özür dileriz.
-
Hocam niye böyle yapıyorlar..mantıklı bir açıklamasi olan var mı ?
-
@marshall valla birileri burdaki seviyeli muhabbeti bozmaya çalışıyor
-
@Phoenix üstad Allahın adını verdim vallahi billahi kurtarın bizi bunlardan göz açtırmayın bu çoluk çocuğa bunlar yüzünden diğer siteden kaçtık liman görüp size sığındık
-
Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız üstadlar. Tekrardan özür dileriz. Bu tarz olaylardan inanın biz de sizin kadar rahatsız oluyoruz.
-
devamlı yeni hesap açıyo bu maksimilanusmu ne bi açıo lala lele lili lulu sayfa teletabilere döndü
-
@Phoenix eyvallah üstad Allah razı olsun