17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@reagan sevgili kardeşim bu ülkede 1991 yılına kadar KANUNEN ankara üniv. siyasal bilgiler fak.'den mezun olmak gerekiyordu kaymakamlık sınavına girebilmek için.
Yani tıpkı 35 yaş koşulu gibi bir koşuldu bu.
O yılda sağolsun bir ANAP vekilinin verdiği kanun teklifi ile bu şart kalktı.
Elbette böylesi bir şartın olmasının da 2 nedeni vardı. Ancak artık "o günler" geçti-çok şükür-.Dolayısıyla bugün birçok vali,kaymakam bu okuldan mezun olmuş kişiler ise bunun sebebi işte yukarıdaki durumdur.
Son yılların listelerine bakarsanız bu "mülkiyeli" ütopyasının artık olmadığını göreceksiniz.Dolayısıyla bence insanların şevki kırılmamalı.
Böylesi bir kişi de eğer kendini "iyi pazarlarsa" pekala mülakatı geçebilir.Saygılar.
-
Son olarak neden aof okudugumu surdan yazmak istemiyorum inan hayata bazen 5 siifr geride baslayabiliyorsun hepimiz icin bu dunya imtihan yeri biz isyan etmedik en olmadik sartlar altinda bu noktalara gelmek icin cok buyuk fedakarliklar yaptik ben alistim yilmiyorum umudumu hic kaybetmiyorum suraya bir yazarken dusunmeli insan
-
Ben kendi gördüğümü ve bilgimi paylaştım.. Soru soruldu cevap verdim.. Bunun dar zihniyetle bir ilgisi yok. Ben sizinle bir istatistik paylaştım. Sizde aksi yönde bir istatistik paylaşarak beni eleştirin kişisel yorum yapmayın. Kişisel kanaatim Eğer herhangi bir üniden mezun biri benden arkadaşlarımdan ya da bir başkasından daha iyiyse kesinlikle daha iyi olan kazansın değil açık öğretim lise mezunu olsa bile tüm samimiyetimle söylüyorum
-
@reagan kesinlikle olmaz demek cok yanls bir cumle sinavi kazanan ve kendini yetstrms herkesin sansi esit komisyonda sadece mezun oldugu okula bakarak karar vermiyor eger oyle olsaydi istanbul siyasal mezunlarini direk kaymakam yaparlardi
-
@reagan senin kisisel yorum yapmaya hakkin vards bizim yokmu bizde seni elestrdik
-
Bence şansı yok yazmayıp cümleye bu şekilde başlasaydım şahsi olarak algılamayacaksanız o cümleyi görmeyin.. Çünkü dediğiniz gibi o cümle dışında yazdıklarımın tamamı bilgidir. Kontrol edebilirsiniz arkadaşların isimlerinide veririm
-
@reagan neden istanbul siyasal agrlikli alindiginin bir nedeni vardi siyasi birsey burdan yazmak istemiyorum sonuclar aciklandiginda bunun busefer busekilde olmayacagini gorecegiz
-
Kalbinizi hayallerinizi iğne ucu kadar kırdıysam özür dilerim arkadaşlar. Hakedenlerin tüm yüreğiyle bu ülkeye hizmet etmek isteyenlerin kazanması dileğiyle
-
İşte olay budur
Ne kadar anlayışlı bir ortamdayım -
Arkadaşlar İnsan haklarında temel haklarla ilgili devlet yükümlülüğü diye bir soru vardı ben onu, devletin temel hakları koruması ve güvence altına alması dedim olur mu sizce
-
Arkadaşlar bu 40.soru da cevaplar faiz a- %5 b- %10 mu deniyor ? Genel kabul bir cevap var mı ?
-
@miatty ben de aynen öyle yaptım..
-
@davidricardo hocam bir grup %5-%10 diyor diğer taraf ise %10-%15 diyor
-
Arkadaşlar benim bu malum yapı kendini ifşa etmeden önce onların bankasında hesabım vardı..lise zamanı onların dershanesine gittik..17-25 olmadan hesapda var olan parayı çektim..sadece burs yattı onu da yattığı gün hemen çektim..kartı iptal ettirmedim ama bankalarına bile gitmek istemedim..sizce sıkıntı olur mu..ne yurtlarinda kaldım ne de başka bir temasım oldu bunlarla..
-
@mehmetsy Aynen kardeşim ondan sordum bari bir şık doğru gelirse iyi olur.
-
@marshall dersena ve okula gitmek bir kriter sayilmiyor bir kurumda memurum bu paralel yapinin universitelerinde okuyan is arkadaslarim vardi hicbirsey olmadi ama bankasya cok onemli bir kriter orda fetonun yaptigi cagri donemlerinde parasi olan kim varsa gozunun yasina bakilmadi
-
@davidricardo inşallah doğrudur kardeşim
-
@osamano hocam ben dershane kapatma mevzusu çıktı..manşetler falan atılmaya başladı hemen çektim..o çağrılarda falan yoktu hesapda param zaten..ama hesap duruyordu..bankalarına bile gitmek istemedim.
-
arkadaşlar faiz paritesi sorusunu tam olarak yazabilecek olan varsa iktisat hocama şimdi sorabilirim?
-
Turk parasi %5 degerleniyor. Abd faiz orani = %10
Tr de karsilanabilir fazi paritesi?
Tr de karsilanamayan faiz paritesi?