17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
İlk 100 gelebilir size 30 üstü çok yoktur bence
-
@osamano kardeşim bence acizane sanayi sorusundan korkma
Vesayet çok büyük olasılıkla gelir
Ama mülki idare gelmeyebilir
Kanımca -
Türkiye cumhuriyeti merkez bankasını kabul ederlerse 23 olcak benimde
-
@kadir_karasu kardesim artik nasip kismet ilk defa girdim bu sinava sinav annda yasadigim acemlikti bunlar acikasi bukadar ayrintiya takilacaklrini hic dusunmemstm kazanamasamda guzel bir tecrube oldu ins
-
@miatty ben o soruyu murakabe yapanlardanim encok merak ettim soru
-
21-22 ile kapatır diyenlerde var ki bunu diyenler tecrübeli adamlar
-
@osamano ben de murakabe diyenlerdenim
-
Sahsi gorusum alan agrlikli 24 minimum ben 21 22 cok iyimser olarak goruyorum ama sinavlarin caksmasndan dolayi hep bi geri planda kaldi su sinava ozel calisan 500 kisi anca vardir oyuzden 21 22 olursada sasrmam
-
Çok tongaya düşülen soru oldu geçen sene 95 puan alan arkadaşım bu sene Allaha emanetiz diyor.daha zordu bu sene baya düşcek gibi dedi
-
@osamano kardeşim tebrik ederim hesaplarına göre türkçe fullsa 34 doğru civarındasın türkiye derecesi helal olsunn valla
-
@kadir_karasu Bu saygınlık ne diye hep sormak istemiştim;)biraz cahil kalmış olabilirim ama gerçekten bilmiyorum:?
-
@miatty aynen
Ben de sınavda 7 tane soru buldum tonga diye
Ama ona rağmen 3 tane başka tonga soruya düştüm
Sınav fena idi vesselam -
@beratizm turkceden 4 tanesi kesin dogru ama ikisi hakkinda bi yorum yapamiyorum hayrlsi olsun ben baya bi emek verenlerdenim ins karsiligini alrim herkes emeklerinn karsiligini alir ins hakeden bu millete gercekten hizmet edecek olanlar kazansn
-
İşte o tongalar yüzünden cidden 21-22 ye düşebilir
-
@osamano kardesim bravo valla.verdigin cevaplari gormek isterdim
-
sizin düşünceniz nedir arkadaşlar ?
Arkadaşlar para politikasının etkinliği sorusunda cevap olarak : SİFİRDİR yazdım. Sıfır demek tam etkisiz anlamına gelir, sonuçta bu anayasal bir hüküm değil yada kanun değil diye düşünsemde ÖSYM ne der merak ediyorum.
-
@ali-asker nasil yani nerden gormek istiyorsun verdigim cevaplari kardesim buyur sor vereyim cevaplari
-
@osamano yani toplu olarak yazmanizi isterdim.
-
@ali-asker defalarca yazildi sorular kendim icin bir derleme yapmadim acikasi turkce haric hemen hemen butun sorular net cevabi var merak ettigin bi soru varsa soyle verdigim cevabi soyleyim bana kirk soru yazdrma suraya kardesim
-
@osamano eyvallah kardesim.koruma_yatay etki.kabul edilebilrlk bnlri nyptn