17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@marshall doğru mudur sence hocam
-
Eğer denilen gibi ise
Li çok mantıklı geliyor,olmayacak şey değil açıkçası
Çok can yakar bu sınav sonucu açıklanmadan ilk 400 e girmiş bir arkadaşı mülakata davet etmemek -
@miatty hocam bilemiyorum..Talip olduğumuz makam çok değerlı,önemli bir makam..yalnız dediğim gibi ben kendimden eminim..bir banka hesabına göre böyle bir şey yapılması şu aşamada yanlış..Muhtarı var,emniyet güçleri var. git sordun araştır ya da mülakatta ele ama mülakata hak kazanıpda alınmaması yanlış .Ki yani bahsettigim para 1-2 milyar bu kadar basit olmamalı gibi...bakalım ne olucak.
-
@kadir_karasu aynen öyle hocam..Ya bu serefsizler yüzünden devletimiz de ne yapacağıni bilemiyor öyle bir karar alindıysa ona da bir şey diyemiyorum ..Allah devletimize zeval vermesin o bize yeter..
-
bu şekilde olacağı kesin bişey değil dedikoduda olabilir lakin şeffaflık açısından pek iyi olmaz hiç alakası olmayıpta mülakata katılabilecek arkadaşta mülakata kalamayabilir ve bunu o kişi bilemeyecek bile..
-
Arkadaşlar para politikasının etkinliği sorusunda cevap olarak : SİFİRDİR yazdım. Sıfır demek tam etkisiz anlamına gelir, sonuçta bu anayasal bir hüküm değil yada kanun değil diye düşünsemde ÖSYM ne der merak ediyorum.
-
............
-
@marshall hocam koruma sorusunu sordum
-
@miatty hocam ben de temel hak ve özgürlüklerin korunması yaptım..cevap eğer yatay etki değilse kabul edeceklerini zannediyorum... Ama gün geçtikçe soru neyi soruyordu unutuyor insan..şu soruları aciklasalar çok da hayırlı iş yapmış olacaklar..Böyle tam bir sürpriz oluyor insana.
-
@marshall kusursuz sorumluluk sosyal risk falan diyenler var buna
-
@miatty yok hocam ya koruma ya da yatay etki..
-
@miatty yok artık kardeşim ya
Sosyal risk,kusursuz sorumluluk bunlar çok net bildiğimiz şeyler -
Koruma sorumluluğu yaptığı işin bizatihi adı,yatay etki/etkisi de bilimsel çalışmalarda kullanılan tabir caizse eşanlamlısı
Ikisi de iş görebilir. Ancak koruma yükümlülüğü kesinlikle görür
Kanımca -
Bu arada benim "saygınlık" -30 olmuş. O nedenle üstüste mesaj gönderemiyorum muş Bunun nedeni ne olaki
-
Valla ben koruma yapanlardanım bi açıklansada kurtulsak artık
-
Ne olur son durumlar bende türkçe hariç 22 tam doğru var
-
Bende de Türkçe dışında 25 doğru var
-
@kadir_karasu senin ki tamam hocam
-
@miatty valla kardeşim Bakalım
İnan emin değilim -
Bendede turkce disi 26 dogru var ve en ufak tereddutlerim oldugu sorulari yanls saydim orengin idari vesayete idari yazmadim sanayi sinai sorusu mulki idareye amirleri yzdmmi emin degilm bunlari yanls saydim