17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar bu konuda tek bir entry daha görmek istemiyorum
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Hemen müdahale edip sitenin sükunetini koruma çabanızı tebrik ederim. Bu forumu ve sizi diğer sitelerden ayıran en büyük fark bu. Gerçekten teşekkürler böyle huzurlu bi ortamda ortak dertlerimizi paylaşma imkanı verdiğiniz için;)
-
Noldu ya 2 saat foruma bakmadık olay çıktı biri bana özelden anlatabilir mi
-
Arkadaslar araniza yeni katildim sizce kac dogru ile kapatir
-
@beratizm 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
devamlı yeni hesap açıyo bu maksimilanusmu ne bi açıo lala lele lili lulu sayfa teletabilere döndü
çok güldüm buna
-
Maximulanusu harcamasalar iyiydi renk katiyordu
-
@Erkinis
Kardeşim bence etkin değildir yanlış tam etkisiz olacak. Çünkü mundell fleming modelinde etkin olmayan durumda söz konusu BP tam yatık olmadığında.. İkinci olarak Sayıştay yazdığını anlamadım -
@reagan Hocam etkin değildir ile tam etkisiz cevaplarının aynı anlama çıktığı iktisat hocaları tarafından onaylandı ama ösym ne der bilemem tabii
-
Arkadaşlar çok net bir sorum olacak.sizden ricam cevrenizde örnekleri varsa bu konu ile ilgili fikrinizi beyan etmenizdir.Sınavda başarılı olan açıköğretim mezunu arkadaşların şansı nedir kaymakamlıkta?dediğim gibi mevzuat anlamında sormuyorum.uygulamda pratikte kısacası mulakatta şansları var mı?
-
@tugbi bence şu hayatta hiçbir şey/durum kendiliğinden avantajlı veya dezavantajlı değildir; kişi,kendisindeki bir şeyi/durumu,o şey/durum ile ilgili yapacaklarıyla,belirleyeceği stratejileriyle vs vs avantajlı veya dezavantajlı duruma getirir.
Örneğin aöf mezunu ve kaymakamlık yazılı sınavı başarmış bir kişi,mülakat sürecinde "yapacaklarıyla" bu ilk bakışta dezavantajlı durumunu tersine çevirebilir. Mesela "onlar örgün öğretim iken karşınıza çıktılar,ben ise aöf olduğum halde bunu yaptım, daha doğrusu yapabildim; dolayısıyla onlardan daha zor bir iş başardım"ı iyi yapabilir ise pekala sonuç alabilir.
Bence kaymakamlık-aöf sorusuna bu biçimde yaklaşmalıdır bu durumda olan bir kişi.
Saygılar.
-
Arkadaşlar yeni / sağlam bir duyum aldım.
Sınav sonuçlarını açıklamadan önce kazananları öncelikle güvenlik sorulmasından geçiriyorlar ve bu şekilde kazanan liste açıklanacağını söylüyorlar amaç sicili parlak olmayanlara kazanmış hakkı verip kaZanan bu kişinin yasal açıdan hak arama sürecinin önüne geçilecekmiş. Şuan normalde KPSS atamaları 2 ile en geç 5 günde açıklanıyormuş ama artık güvenlik soruşturmaları sizin puanınızdan çok daha önemli hale geldi. -
@delikaymakam nasil yani diyelim adam ilk 400 icinde ve sorustrmasinda sikinti cikti bu kisiyi direk eleyip yerine baska birinimi koycaklar
-
@osamano Evet bu nasıl uygulama ayrıca zaten sözlü mülakatın bir amacı da göreve uygun olmayan kişileri elemek değil mi?
-
@mehmetsy ben idda etmiyorum yukardaki arkadasa sordum tam olarak anlamadim icin
-
@tugbi
Bence şansı yok.. Biraz fakülteye biraz referansa bakıyorlar. Ben İstanbul siyasal mezunuyum. Kendi deönemimden 9 arkadaş girdi bu sınava tek arkadaşım elendi mülakattan.. Oda girdiği tüm mülakatlarda elenen bir arkadaştı. Ümidinizi kırmak istemem ama maalesef böyle..şu an nedir bilmiyorum ama bi ara hastaydım bu konularda.. 2011 yılında sadece 2 siyasal bilgiler fakültesi vardı mesela, 81 ilin valisinin 26 sı hukukçu 55 i siyasal mezunuydu. O yılda Erzurum Atatürk üniversitesi kamu yönetiminden mezun biri kaymakam olmuştu gazete haber yapmıştı çünkü ilkti bu.. Halbuki kendi fakültemde gayet olağan bir durumdu bu -
@reagan burda insanlarin umudunu kirmayin nedemek bence sansi yok eger calsms ve basarili olmussa bal gibide var sansi bu sinavi kazanamak icin cok emek vermesi gerekir suana kadar kac aoflu kazandi mualakat asamasina geldi acaba ger sinavda belki 1 kisi belkide hic yoktu oyuzden aoflu kaymakam sayisida az ve belkide hic aoflu arkadaslara burdan sesleniyorum bu arkadas gibi dar zihniyetli art niyetli insanlara aldirmayin eger bu meslek sizin hayalinz ise vazgecmeyin calsin mulakatta elesinler ama siz kendi uzerinize dusen gorevi yapin kazanin
-
Sahsen ben aofluyum kpss a grubuna basladigimda herkes bana guluyordu ve suan cok cok iyi puanlarim var bu sinavdanda yuksek bir net bekliyorum kimseye aldirmayin kimseyi dinlemeyin calsin siz gerisini Allah a birakin tevekkul edin gerisini bos verin olmazsada olmasin kendinizi gelstrmeye bakin