17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@maxmilanus hadi ya eminmisin.valla super olur
-
@president06 gecen sene bu tarz bi soru yoktu ki.bu sekilde puanlama yeni peydahlandi
-
Kim ne derse desin maxmilanus dogru soluyor :)).saka maka insallah dedigi gibidr.
-
Arkadaşlar sınava hazırlanmak ne kadar zorsa şu sonuçları beklemek daha zormuş ben onu gördüm şu süreçte
-
Daha zor...
-
@mehmetsy demek ki emek vermişsiniz sevgili kardeşim
Allah gönlünüzce versin umarım -
@president06 gecen sene itiraz edip kagidiniza baktiniz mi? Ben sayili sorularda parantez icinde yaziyla da yazdim.boyle cevaplarda dogru olsa bile yanlis kabul ediliyor mu?Tam 7 dogru sorumu bu sekilde yazdim. Bir bilginiz var mi bu konuda.
-
@redd-i-kit soru bana sorulmadi ama dayanamycm cevap vercem.dogru anladim umarim.ornegin cevap 201 siz hem 201 yazdiniz hemde (ikiyuzbir) yazdiniz.kardesim bole deli sacmasi seylere itibar etmeyin.çadır devletinde yasamiyoruz.soylenenler komik bile degil.icin rahat olsun .mubalaga edyrm bide yanina roma rakamiylada yazsan aslanlar gibi puanini alirsin.
-
@kadir_karasu Amin kardeşim, Rabbim buradaki emek veren tüm kardeşlerimin mülakata kalabilmesini nasip eder inşallah
-
DIKKAT benim cevaplarimi sirf ben cevapliyorum diye (dogru /yanlis) muhalefet amacli itibarsizlasmaya calisanlar var...sizden ricam TROLDEN sakinin...
-
@ali-asker cevap icin tesekkur ederim.boyle sacma sapan seyler yuzunden emegin hic olmasi kotu olur.osym.nin gecen sene yayinladigi ornek sorularda da parantez icinde yazdigi cevap ornegi de var.bi yerde okumustum biri sonuca itiraz edip kagidini gormus ve boyle cevap verdigi icin puan vermemisler.surec uzayinca insan her seyden suphe ediyor. kafada 'acaba' sorusu eksik olmuyor
-
@redd-i-kit ayni stresleri bende yasiyorum ama itibar etmemek lazim.durumun ne kardesim kac dogrun var gecen sene naptin.
-
Iktisat kongresi sorusuna tuccarlar isciler ciftciler sanayiciler yazdm.-ler -lar yuzunden puan verilmycgni soyleynlr var .beynim durcak yakinda...
-
@ali-asker gecen sene girmedim.tcmb(i) ve sinai-sanayi kabul olmazsa 25(ki bana gore dogru kabul edecekler)kabul olursa 27.
-
Guzel.ayni sayilirz.allah mulakatta karsilasmayi nasip etsin
-
@ali-asker amin.insAllah
-
İdaride 70 puan barajı kalkmış daha önce mülakata kalmadan güvenlik soruşturması yapıyorlar demişti biri kaymakamlıkta da olabilir mi
-
@keynesin-amcası Hocam orada 6000 kişi 70 barajını geçemediği için ve ciddi açık olduğu için böyle bir khk çıkarılmıştır, kaymakamlıkta olacağını sanmıyorum
-
Olabilir de çok mu zordu o kadar kişi nasıl geçememiş
-
@ali-asker Benim gibi biri daha çıktı . Ya o kadar da vicdansız olmazlar diye umuyorum. Neticede sorunun altında tam yazımla ilgili uyarı da yoktu diğer bazı soruların aksine.