17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Yeniden selamlar.
-
Ve aleyküm selam...
-
Kardeşler salı günü özel bir firmanın mülakatı var. B planını devreye soktum nisanda işe başlıcakmış firma. Kafada karışık ağustos 2017 celp. Yüksek lisansta lazım. Atanamazsak üst üste halledicez bakalım. Şuan tamamen tevekkül hayat ne getirecek bakalım..
-
@D.Drogba Turk parasi %5 degerleniyor. Abd faiz orani = %10
Tr de karsilanabilir fazi paritesi?
Tr de karsilanamayan faiz paritesi? bu soruda eksik bilgi varmış kardeşim soruda başka bi veri yada bilgi varmı hatırlayabilen arkadaşlar yazsın -
KARŞILANABİLEN 5
KARŞILANAMAYAN 10 lakin soruda bi eksiklik olduğunu söyledi hoca uluslarası iktisat sorusuymuş bu -
Idari hakimlik sinavina giren arkadaslar varmi aramizda kazanabilecek durumda olan varmi iki sinava birden calisan oldumu merak ettim cok soru sordum sanki
-
@osamano Ben idari hakimliğe de girdim hocam ancak muhtemelen olmayacak idari hakimlik
-
Arkadaşlar türkiye cumhuriyeti merkez bankasının hiç mi kabul edilir yanı yok.Yasin çobanda öyle yazıyordu bende sınavda öyle yazdım
-
Biraz konu disi olacak ama bana ferhat yildiz disinda muhasebe soru bankasi onerecek olana varmi cok makbule gececek
-
@miatty o sorun cevabinn merkez bankasi disinda baska bir cevabida olabilir encok tartsilan soruydu cevabinn ne oldugunu hicbirzaman ogrenemeyecegiz malesef
-
Sayistya sinavina 225 kisi girdi bir ay oluyor nerde ise hala aciklanmadi bizim sinavn sonucu ocak sonunu gorecek belki dahada uzayacak gibi duruyor
-
..................
-
@miatty 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar türkiye cumhuriyeti merkez bankasının hiç mi kabul edilir yanı yok.Yasin çobanda öyle yazıyordu bende sınavda öyle yazdım
TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI KANUNU.
KanunTertip: 3Resmi Gazete Tarihi: 30.06.1930Sayısı: 1533 -
1715 SAYILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI KANUNU.
KanunTertip: 3Resmi Gazete Tarihi: 30.06.1930Sayısı: 1533
mevzuatgovtr. -
@b.beyrek 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
1715 SAYILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI KANUNU.
KanunTertip: 3Resmi Gazete Tarihi: 30.06.1930Sayısı: 1533
mevzuatgovtr.İnşallah komisyon da böyle düşünüyordur...
-
@b.beyrek inşaallah kabul ederler hocam
-
@osamano Bende girdim 65 nette falan kalıyorum gelir mi ümidim yok.
-
bakanlığı aradım 17bin küsür kişi girmiş 20bin falan değilmiş ayrıca ösym 45 gün içinde aklanacağını söylemiş
-
@davidricardo Kardeşim kontenjanlar artacak ondan açıklanmıyor diye bir söylenti var ortada ama sizin bilginiz var mı?
-
@beratizm 1 şubatta aciklarlar o zaman