17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@mehmetsy hocam kontenjan bu saatten sonra artmaz. Ancak KPSS den önce bi alım daha olabilir.
-
Beklemek adamın konsantrasyonunu da bozuyor arkadaş 2 kelam bişey okuyayım diyorum dur bekle belkide boşuna diyor iç ses
-
Kamu Yönetimi mezunu arkadaşlar gülelim biraz:
https://onedio.com/haber/kamu-yonetimi-okuyarak-buyuk-bir-universite-macerasi-yasayanlarin-bildigi-15-durum-748480 -
@mehmetsy kontenjanlarla ilgili bir şey demediler fakat artacağını düşünmüyorum eğer artarsa adaletsizlik olur
-
ösym yi arayan varmı?
-
@beratizm osym yi arayanlarin alacagi cevep belli duyurlari takip edin daha baska bilgi vermiyorlar
-
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası
Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası
Devlet Denetleme Kurumu
Bosalmayi takip eden 90 gün sonra
Arkadaşlar burdan bana kac puan çıkar özellikle geçen yil sınava girip sinav kağıdını gören ve deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum -
@Yemlihan58. Bu sorulara kac puan gelir ne gelir kimse bilemez su noktadan sonra sorulari tartsmak kor dovusu gibi artik sonuclari beklemek lazim
-
@Yemlihan58. Ilk 2 sinden alrsn.5 puan
-
@Yemlihan58
Emrah Buğra, bikmadin mı arkadaşım ? Tamam hepsini doğru kabul ederler diyince rahatlayacak misin ? İnsanlar bir iki soru soruyor sonra sabretmeye başlıyor. Facebookda da sürekli yazıyorsun ve hep aynı sorunları yüz kere sordun. Sen nasıl kaymakam olacaksın bu sabırsızlıkla ? Ayrıca bu sınavı 400 kişi kazanacak, 100 kişi mülakatı gececek ama sen sınavı kazanınca kaymakam olacağım sanıyorsun sanırım. Yada güvendiğin yerler var.
Bak arkadaşım ben geçen yıl ki mülakattan elenmiş biriyim, Allah korusun sen sınavı kazanıp mülakattan elenirsek intihar edersin diye düşünüyorum. -
Bugün de bir degisiklik yapmadım ve puanımı yine yeniden hesapladm, üstüne üstlük bir kaç kez, iş yerinde sıkıldıkça işte, çay sigara alışkanlığı olmayınca o değil de her gün daha düşük çıkıyor bu puan
-
@paradoks ham kaç puan var paradoks kardeşim ?
-
@nice_flight yav milletin stresini niye kiniyorsunuz.cevap yazmazsin olur biter.madem bole seyler sacma geliyo ne isin var forumda.milletin derdine dert katmayin,talimat vermeyin,isinize bakin.
-
Ham puanım,türkçe ve standart sapma hariç 56 arkadaşlar ne diyorsunuz
-
@Yemlihan58. kardeşim sen facebookta ahmet nohutçunun kurduğu khk kaymakamlıkta emrah buğra bütünmüsün ???
-
@beratizm bana diyosan ben değilim kardeşim
-
Ben kendi durumumu sordum
-
Pardon bana dememişsin zaten
-
@beratizm aynen ta kendisi ayni sorulari bin besyuz kez sordugu icin tanidik arkadasi
-
Birdem maxminalus var memurlar nette facede burdan atildida kurtulduk kendi capinda dogurlari var inatla bunlar diyor ne desen anlamiyor modeller cesit cesit