17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@maxmilanus reis bu formu adam ettin ya seni ayrica tebrik ediyorum burda cok kendini bi halt sanan velet var verdin ayari kestin seslerini
-
@maxmilanus sinava neden bidaha girmezsnz elennce anlamadim sansini denemek gerek reis kusup gitmek olurmu
-
@maxmilanus kardes gecen sene 1.olan kisi minimum 29 ve 30 bekliyor.
-
@Kaymakamlik00 o zaman yığılma 23-26 arasında olacak gibi kanımca kardeşim
-
Maxmilanus reis gelince bazi zuppelerin sesi kesildi hayrdr beyler otsenize yine sizin anladinz dilden anlayan reis gelince pistinz
-
Ve bay be. Geçen sene 1. bile 30 diyorsa hakikaten "zor" bir sınavmış
-
35 yapan bir arkdas taniyorum ben
-
Lala tesekkur ederim...mulakata kalirsam o dedigin mubarek sahislarla cay icecekmisim...oyle diyorlar...son dakka gollerinden sonra netler yeninden hesaplandimi acaba
-
@maxmilanus reis onlar mulakata kalsada sennle cay icmeye gelemezler o yurek yok onlarda ver ayari buraya bir kalite seviye gelsin
-
adam üşenmemiş kendisine fake hesap açmış kendi kendisiyle mesajlaşıo yuh artık ya ben bu sitenin memurlar.net ten daha kaliteli olduğunu sanmıştım gülmekten öldüm bu nedir ya
-
@beratizm yazmıyim dedim ama hakikaten ya
-
@maxmilanus bana sarma birader bak kendi işine bak yorumları takip ediyorum bu forumdaki kadirkarasu kardeş gibi bilgili insanların düşüncelerini okuyorum buna mani olma bırakta ağaz tadıyla yorumları takip edelim
-
@kadir_karasu 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@beratizm yazmıyim dedim ama hakikaten ya
gerçekten mana veremiyorum bide alelade bir şeylerin konuşulduğu bi sayfa da değil burası
-
Maxmilus reise laf yok beyler ben baskasiyim buyuk bir yanilgi icerisindesnz ne ayaksnz siz la iki sinava girdik adam olduk modunda takilanlar lafim size max reisin onnde egileceksinz af dileyeceksinz
-
Ses kes maxmilanus reisi dinle
-
bu forumun bi admini yok mu yahu, kalite yerlere serilmiş.... sınvdan başka her şey konuşulur olmuş, kaçırmayın kimsenin tadını kardeşim...
-
@hakan begenmiyorsan bas git bilader neyden rahatsz oldun hayrdr
-
@lala bak gözüm burda herkes sınav analizi yapıyor, seninle polemiğe girip de şaklabanlık yapmayacağım, sadece millete huzur ver yeter
-
@hakan begenmiyorsan yazma babo burda isler artik boyle sunu bil maxmilanus reisin kestigi parmak acimaz
-
@beratizm bu adam kaymakam olmaya aday bide reis diyo kendine