17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
arkadaşlar merkez bankası sorusuna turkiye cumhuriyeti
para politikasi sorusuna etkinsizlik yazdım. şimdi bu iki sorudan bana sifir puan veren eller sızlamaz mı? böyle sınav sistemi mi olur yahu. -
Şu KDK sorusuna ben TBMM yazdım..Sonuçta KDK,TBMM'ye bağlı kabul edilebilir belki
-
Yok kardeşim bak işte bunu ösym bile yapamaz
-
@ozan. 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
para politikasi sorusuna etkinsizlik yazdım. şimdi bu iki sorudan bana sifir puan veren eller sızlamaz mı? böyle sınav sistemi mi olur yahu.Kardeşim "tam etkinsizlik" ile "etkinsizlik" farklı durumlar ya
-
@marshall cevap DDK ayrica.Ikisi de Turkiye Cumhuriyeti'nde oldugu icin belki kabul ederler.
-
@Avexer hocam benim için farketmiyor ben çok geniş bakmışım olaya..Mantık kabul etmeliler yönünde oluyor
-
@ozan. Bazı kitaplar etkisiz yazar bazı kitaplar tam etkisiz. Senin yazdığın doğru kardeş merak etme.
-
@mülkiyeli hatta bazı kitap etkin değil yazar bunlara takılmayın. Ösym iddia edildiği gibi o kadar acımasız değil
-
para politikasi sorusuna etkinsizlik yazdım. şimdi bu iki sorudan bana sifir puan veren eller sızlamaz mı? böyle sınav sistemi mi olur yahu.türkiye cumhuriyeti kabul edilir mi bilmem ama etkinsizlik kabul edilmeli. anlaşılan erdal ünsal'dan çalışmışsın. onda kapsamlı anlatım olduğu için mundel fleming i anlatırken bu modelin arka planını enflasyon beklentileri üzerine kuruyordu ve tam etkisiz gibi bir sözcük de hiç kullanmıyordu sanırım. erdal hoca'nın makro kitabına göz atarlar mı okuyan arkadaşlar bilemiyorum ama. yani ben burada bir çeviri meselesi olduğunu düşünüyorum. nitekim hatırladığım kadarıyla bu modelin hiçbir varyasyonunda para politikası zaten sınırlı etkili olmuyordu ki.
-
Bu ileti silindi! -
@hayati-kişisi 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
para politikasi sorusuna etkinsizlik yazdım. şimdi bu iki sorudan bana sifir puan veren eller sızlamaz mı? böyle sınav sistemi mi olur yahu.türkiye cumhuriyeti kabul edilir mi bilmem ama etkinsizlik kabul edilmeli. anlaşılan erdal ünsal'dan çalışmışsın. onda kapsamlı anlatım olduğu için mundel fleming i anlatırken bu modelin arka planını enflasyon beklentileri üzerine kuruyordu ve tam etkisiz gibi bir sözcük de hiç kullanmıyordu sanırım. erdal hoca'nın makro kitabına göz atarlar mı okuyan arkadaşlar bilemiyorum ama. yani ben burada bir çeviri meselesi olduğunu düşünüyorum. nitekim hatırladığım kadarıyla bu modelin hiçbir varyasyonunda para politikası zaten sınırlı etkili olmuyordu ki.
yok erdal ünsaldan çalışmadım ama ders dinledim. demek oradan kaldı aklimda. valla acaip calismissiniz arkadaslar. kitaba kadar getiriyorsunuz. tebrikler.
-
Maarif kongresine yerine milli eğitim yadaeğitim kongresi yazdınız mı ahmet nohutçu facede yazmış illa marif olacak diye de
-
Ahmet nohutçu kendi mi puan verecekmiş sorulara İddialı konuşmaya gerek yok bence bu kadar.
-
@AbuZiTTin 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Maarif kongresine yerine milli eğitim yadaeğitim kongresi yazdınız mı ahmet nohutçu facede yazmış illa marif olacak diye de
Yok artık :)))
-
Isin asli nasil okurlarsa okusunlar sonucta yarisma sinavi.Eger dedikleriniz gibi olacaksa 24-25 dogruda kapatir bu sinav.
-
Bende şaşırdım bazı kaynaklarda eğitimi bazılarında milli eğitim diye geçiyordu bakalım ne olacak maarifin diğer ismi milli eğitim zaten ins 26 27 ye düşeer
-
-
Köylere hizmet götürme sorusu neydi cvbı hatırlıyormusunız
-
Beyler şu soruların puanlarını hatırlıyor musunuz:
.DDK
.Başbakan-Cumhurbaşkanı.bağlı kuruluş
.%10.TCMB
.bireysel başvuru-komisyon
.İnsan Hakları Komitesi.üretici fazlası
.Türkiye-abd,faiz oranı -
@marshall O soruya ben de cevap olarak TBMM yazdım.O Tanıma aklıma bir şey gelmedi DDK demedim çünkü cumhurbaşkanlığı ile ilgili bir şey yoktu,KDK demedim oda uymuyordu idareyi denetlemez en fazla tavsiye karar verir. en iyisi tbmm dedim ama cevap ddk mış