İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İptal edilmesi gereken sorular vardı, ne oldu o sorular mesela hiçbir açıklama yok.
-
Itiraz sureci hakkinda bilgisi olan yok mu ya da cimer'e sikayette bulunsak bi geri dönüs alabilir miyiz ?
-
Muhasebede emin olmayarak işaretlediğim bir iki soru vardı, maliye de öyle, hukuk gayet iyiydi toplasan 5 yanlışım yoktur biliyorum iktisatta 5 yanlışım var desek bile ingilizceyi de iyi yaptım. Mantıken 82'nin üstünde geliyordu puanım bir terslik var burada.
-
@muhmul5811 kesinlikle aynı durumdayız
-
İktisattan 3, muhasebeden 2 soru herkes için doğru kabul edilmiş. Toplamda 5 soru iptali var
Puanını merak eden arkadaşlar teftiş kurulunu arayıp bilgi alabilirler
-
@Marsiyal Hocam günah alıyorsam Allah affetsin ama bence niyet çok belli. Neden puanımızı söylemez ki. Böyle basit bi sınav 82 ile mi kapatıyor yani? Her yeri saçma.
-
@posseder hocam ben aradim isim soy isim aldılar size geri dönüş yapılacak dendi sizde de öyle mi oldu doğru düzgün bi bilgi edinemedim.
-
@tupacshakur Ben aradım santralden yönlendirdiler. Biraz bekletip bağladılar
-
@tupacshakur şimdi aradım aynısını söylediler. Telefondaki kişi bir bilgim yok dedi
-
arkadaşlar şehir dışında olduğum için itiraz dilekçesini bizzat benim verme durumum yok istanbulda ikamet eden abime gönderip dilekçeyi o iletse insan kaynaklarına kabul edilir mi acaba ?
-
Bazı arkadaşlar şaibe vs var şeklinde konuşuyorlar. Sanki sınav soruları vs biliniyormus gibi bı anlam çıkıyor. Bakın arkadaşlar polemik mevzusu yapmak amacıyla yazmıyorum. Isteyen her bır bireyle birebir de görüşürüm. Bireysel olarak sınavı yapılış anında oldukça şeffaf buldum o kadar sınav tecrübesi olan biri olarak. Hatalı soru konusunda hemfikiriz ki sınav anında belirttim zaten ben de. Sonuçlar için herkes yüksek bekliyordu ama bazılarının oldu bazılarının olmadı bunu daha şeffaf ÖSYM gibi cevap anahtarı tarzı yapsalar daha iyi olurdu. Normalde bu forumda yazmıyorum çok fazla ama bı sınav kazanamayinca da hemen zaten şaibe vardı gibi sözler duymak hoş değil. Yazılı sınavı geçenleri tohmet altında bırakmaya kimsenin hakkı yok.
-
bu nasıl bir anlayıştır ya ? sınavda şaibe var demek için önce verileriniz olmalı. kamerayla görüntülenen bir ortamda sınav yapıldı. mühürlü sınav kitapçıkları sınava giren iki aday açtı ve karıştırdı. sınavın içeriğinde hatalı sorular olabilir ki bu sınavın şeffaf olmadığını göstermez. iptal edilir, etmezlerse danıştaya kadar yolu var. oradaki sınav görevlisi mülakatında kamera kayıtları altında yapacağını ilan etti. siz kaymakamlık, yargıçlık mülakatlarının nasıl yapıldığını biliyor musunuz arkadaşlar? Bence biliyorsunuz.
-
Merhabalar. Sözlü sınav sonucu ile giriş sınav sonucu tarihleri ayrı verilmiş. İkisi arasındaki fark ne ? Sözlü de başarılı olunca atanmış olunmuyor mu ?
-
@blcmert aynı şeyi ben de farkettim. Bana göre sözlü sınavda sanki 70 puanın üzerinde olanlar ilan edilecek. Ama puan sıralaması yapılır mı bilemiyorum. 27 Kasım da nihai liste belli olacak sanki. Bi belirsiz durum var ama bilemedim tam olarak
-
@simeranya eğer puanlı listeyi açıklarlarsa atananlar belli olur çünkü yazılı ve sözlü sınavın ortalaması alınacak. Ama 27 kasım tarihini neden vermiş anlamadım
-
arkadaşlar itiraz süreci var sözlüden sonra başarılı listesine giremeyen itiraz edebilir kameralı bir mülalat olacak cevap hakkı da var aklınıza başka şeyler gelmesin
-
@jeanpaulsartre kardeş aklımıza başka şey geldiği için değil de iki ayrı tarih olmasından dolayı. Bahsettiğin itiraz vs süreci zaten her sınav ilanında vs mevcut. Yani o gerekçe olmamalı. Sonuçlar açıklandıktan sonra olacak itiraz. Ayrıca kamera vs olması mahkeme aşamasında daha bı anlamlı olur. Şahsen yaptıkları yazılı sınavın ortamı şeffaflık açısından oldukça olumlu idi.
-
@simeranya o zaman kurumu alıp bilgi almanız sizin için daha sağlıklı olur.
-
Sözlü sınav giriş belgelerine ulaşabildiniz mi ?
-
@blcmert ?