TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@potter haber güncel bu sabah gördüm ben de
-
Arkadaşlar mülakatlar hakkında bir duyumu olan var mı? Hala açıklanmadı
-
Ramazanda tam kapanmadan bahsediliyor bu hafta da haber gelmezse ciddi uzayacak
-
Mülakat sonucu çabuk açıklanıyor olsa bekleyelim de muhtemelen 2 ay da mülakat sonucu bekliycez mülakat komisyonu üst düzey yetkililerden oluştuğu için galiba bu kadar uzuyor.
-
Grup 5'den mülakata kalan kaç kişiyiz? Bu mesaja cevap olarak +1 yazarsanız sayımızı bilebiliriz.
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
-
Hazine mülakatlarının sonucunun bu hafta açıklanacağı söyleniyo başka kurumlar mülakat tarihi veriyo ama burda sınav sonucunun açıklanmasından 1 aydan fazla zaman geçti ses yok enteresan cidden
-
Ben birkaç defa aradım ama hiçbir şey söylemiyorlar bayramdan önce olmasını beklemiyorum artık
-
@bts06 belli olmaz yine de yazılı sınav tarihini de ansızın 2 hafta kala açıklamışlardı
-
Araştırmacı mülakatı ile birlikte düşündüğümüzde ramazan sonrasında olacağını düşünüyorum bende
-
@muddei-hususi sınavlar açıklandıktan hemen sonra yapsalar ortam gayet uygundu ama şuanda salgın almış başını gitmiş kısıtlamalar da yavaştan başlayacak o yüzden benim beklentim en erken bayram sonrası
-
@bts06 merkez bankası şube alımlarını nasıl gerçekleştiriyor biliyormusunuz.
-
@ekk61 sadece 1. grup şubelerde istihdam edilecek ilanda yer alan tabloya göre. keşke hangi şubeye kaç kişi alacaklarını söyleseler. bence sadece istanbul şubeye alıcaklar uzm yrd
-
@ekk61 ayrı bir alım olmuyor mülakat sonucunda alınacağınız birinlerin bazıları istanbul ankara gibi merkez dışında şubelerde de faaliyet gösteren birimler. Şubeleriyse denizli trabzon gibi bir çok yerde mevcut. Ayrıca sadece 1. Grup şubelere alınacak gibi bir ayrım ilanda yok açıkcası. Sizin alınacağınız birimle alakalı olay ve komisyonun takdiriyle.
-
ilanda tabloda 1. grubun çalışacağı birimlere bakarsanız en altta şubeler yazıyor. diğer gruplarda yazmıyor bu
-
Geçmiş olsun arkadaşlar kapanmalardan sonra sanırım yaz sonuna ancak tamamlanır süreç. Bi de MB için hazine bakanlığının yapmış olduğu sınavların sonuçlanması beklenecek yönünde bir söylenti var bilgisi olan var mı acaba?
-
Nerden duydunuz? Bilgim yok ama gidişattan öyle gibi görünüyodu diğer kurumlar mülakat yaparken bir türlü açıklama yapmamalarından.
-
@efendy34 hocam aslında araştırmacı mülakatı da açıklanmadı. Dediğiniz gibi olabilir ama bence genel olarak sınav sonrası süreç ilerlemedi
-
Tabi dediğiniz gibi hocam süreç de komple gecikmiş olabilir ki bu da bu dönemde çok normal. @muddei-hususi hocam bende sonuç olarak kurumda çalışmıyorum önemli bir yetkili ya da müdür bana bunları söylemedi. Zaten böyle bir durum olsa bende bilgi olarak yazardım ki söylenti olarak yazdım. Birkaç arkadaşım geçen senelerden uzman yardımcısı olarak çalışmaya başladı ama bu arkadaşlarım İK bölümünde de değil sadece geçen bir kaç sene de Hazine ve Maliye Bakanlığının kadrolarından alımların yapılmasının bakanlığın kadrolarının erozyona uğramasına sebep olduğunu ve bu alımların tamamlanmasının beklenmesinin bir ihtimal olduğunu ilettiler. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
-
bi kaç yıl sonra sözlüye çağırırlar mı dersiniz her şey olabilir 2 sene sonra açıklanan ilanlar oluyor