TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@mustaga 6 sında 2. grup başlıyor hocam
o zaman 2 gün 2.grup 2 günde 3.grup sürüyor. Pazartesi 4 salı 5 sanırım. ben sanırım orda hata yaptım. 2.grubun 2 gün sürdüğü kesin çünkü tarihler verilmiş arkadaşlar yazmışlar. Pazartesi de 4.gruba verilmiş; sanırım arada kalan zamanda 3.grup -
@efendy34 2 sinde ve 5inde 1. Grup var 6sında ikinci grup ama mülakatların 2 sinde başladığından emin değilim ben
-
silinmiştir
-
@potter bu arada 2.grup ayın 8ine kadar sürüyor 6sinda başlamıyor olabilir o kadar kişi yok çünkü
-
@bts06 silinmiştir
-
@potter bize 2 sinde başladığını söyledi ik cılar.
-
@efendy34, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@bts06 silinmiştir
-
@mustaga öyledir o zaman hocam. 2. Grup 40 kişiyi doldurdu diye biliyorum 8inde öğleden önceye sarkmış olabilir.bir günde 16-18 kişiyi anca bitiyorlar
-
@potter 8inde öğleden sonra da var
-
Arkadaşlar mailde belirtilen saatten ne kadar süre sonra mülakata alıyorlar ve referans isteniyor mu? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
-
@muddei-hususi referans istenmiyor, sırayla alıyorlar mülakata dostum. içerde bekliyor diğerleri
-
@jiji hocam puan sırasıyla mı alıyorlar acaba
-
-
@muddei-hususi sayının tamamlanması bekleniyor. Bizde 8 kisi girecekti, 8 olmasini beklediler, mailde gosterilen saatten yarim saat sonra içeri aldılar.
-
@annnti puan sırasıyla alıyorlar evet
-
5 temmuz pazartesi 8.15 oturumuna 8 kişiden kaç kişi katıldı acaba mülakata? bilen yazabilir mi rica etsem
-
Şimdi bu çarşamba itibarıyla tüm mülakatlar bitiyor mu acaba. net bilgisi olan var mı?
-
@oncira %100 emin olmamakla beraber çarşamba bitecek diye biliyorum. Bir umut bayramdan önceki cuma açıklanabilir.
-
@bts06 Süreçleri 9 ay süren bir ilan için çok pozitifsiniz valla ben de böyle düşünmek isterim:)
-
@oncira zaten süreç hali hazırda cok uzadığı için biran önce başlatmayi düşünebilirler ve kazananlar da bayram tatilinde hazırlığını yapabilir tabi bunlar benim şahsi fikrimlerim inşallah en kısa sürede sonuçlanır hayırlısı olsun:)