TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@oncira ben en son foruma 12 temmuzda mülakatım var yazıldığını hatırlıyorum. 13 ve 14 temmuzda mülakatı olanı okumadım. Nerden duydunuz acaba emin miyiz?
-
@potter bir duyumum yok. Merak ettigim için sordum aslinda ama bir duyumum varmış gibi anlaşılmış sanırım. Telaşe ettirmek istemedim.:)
-
@potter 13 temmuzda 5.grup var yazılmış önceki sayfalarda
-
@bts06 onu tahminen demişlerdi galiba. Bu arada mülakat baya zorladı teknik sorular açısından genel olarak öyle miydi merak ediyorum. Öyle laf arasında sıkıştırma şeklinde değil baya yazılıda sorulacak soruları sözlü olarak sordular.
-
@muddei-hususi 5. gruptan girecek bir tanıdığım var, mülakatı bugün. yarın ve sonrasına da sarkacak mı onu bilmiyorum.
-
@muddei-hususi neler soruldu hocam mülakatlar bittiği için yazmanıxda sakınca yoksa
-
@citizen-kane
Merhaba hocam, mülakatlar biraz sohbet havasındaydı diğer arkadaşlar da öyle söyledi, bölümünüzle ilgili bilgiler soruyorlar ama bu daha çok tecrübeleriniz ve karakterinizle ilgili, teknik ve insan kaynakları soruları karışık şekilde ve kişiye göre sormuşlar. Sohbetin akışına göre birazda. -
bir an önce belli olur umarım ona göre kvkk ile cb iletişime başvurup hazırlanıcam
-
Bu hafta sonuçlanır mi dersiniz beklemeli miyiz
-
@bts06 hiç belli olmaz ya bu işlerde kesin konuşmuycan. Ama araştırmacı mülakatının çabuk açıklanması neden bu hafta açıklanmasın dedirtiyor.
-
Benim tahminim haftaya açıklanacağı yönünde
-
Kurumu arayıp bilgi alan oldu mu arkadaşlar?
-
@statistician1907 bilgi vermezler şu aşamada
-
@bts06 teşekkür ederim hocam
-
Araştırmayı kazananlar iş başı yaptı mı biliyor musunuz acaba?
-
Bilen ya da duyan yok mu arkadaşlar? Araştırmacılar başladı mı işe acaba?
-
Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum. Forumda maliye mezunu olup da mülakata kalan bir arkadaş varsa mülakat aşamasında ne tür sorular ile karşılaştı acaba ? Birazcık bahsederse çok sevinirim.
-
Bu hafta açıklanma ihtimali nedir sizce?
-
@muddei-hususi ihtimal tabiki var ama bir şey demek çok zor
-
Perşembe günü bir hareket olabilir diye düşünüyorum