TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@sawetkk hocam duyum mu tahmin mi
-
Tamamen benim tahminim, duyumluk bir şey değil. Perşembe dememin sebebi de bütün sonuç açıklamalarını ve sınav davetlerini perşembe günü yapmış olmaları. Bu hafta dememin sebebi de araştırmacıların sonucunu mülakat bitiminden sonraki 2. haftada açıklamaları yani tamamen benim çıkarımlarım
-
@sawetkk iyi analiz ama araştırmacı alımı daha az kişilikti onu da hesaba katmak gerekir
-
bence cuma günü açıklanacak
-
@jiji, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
bence cuma günü açıklanacak
Bence bu hafta da açıklanmayacak
-
Ben de mulakat sonrasi 1-2 hafta içinde açıklanır diye umuyorum ama bir önceki alım 2 ayda açıklandı dediler beklentiyi düşürdüm bu hafta zor görünüyor
-
2019 alımında yazılı sınav ile mülakat sonuçlarının açıklanması arasında 2,5 ay vardı. Bizde şu anda bile yazılı sınavın üzerinden 5,5 ay geçti. Daha fazla uzayacağını sanmıyorum. Ümidim bu hafta veya önümüzdeki hafta açıklanması.
-
İnşallah öyle olur hocam
-
Bende en kötüsüne hazırlanıp en iyi umut etmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu seneyi saymazsak hep mülakat tarihi ve mülakat açıklanması arası 2 ay gibi bir süre imiş.
-
İçeriden bir uzmandan ulaşan bilgiye göre 12 Ağustos'taki ppk toplantısından sonra açıklanacakmış arkadaşlar
-
@sawetkk hemen sonra mı yoksa sonra ama ne zaman açıklanacağı belirsiz mi
-
@sawetkk doğruysa haftaya cumayı işaret ediyor inşallah öyle olur
-
@muddei-hususi hocam hiçbir fikrim yok. Arkadaşımın arkadaşının eşi orada uzman. Yani doğrudan görüşebileceğim biri değil. Kazananlar ppk toplantısından sonra açıklanacak demiş. Tek öğrenebildiğim bu
-
@sawetkk arkadaş insan kaynaklarından mı hocam
-
Canlar yeni ilan gelecek mi bu sene duyum var mı
-
@b999 şu bir bitsin de hocam önce 1 yıl olacak nerdeyse
-
@muddei-hususi kanka bu sene ilan geldi geldi gelmedi ben giremiyorum sanırım yaştan dolayi
-
@b999 ben bundan elenirsem bir sonraki ilana başvuramayacağım için ilgilendirmiyor beni de yeni ilan. Herkesin derdi başka tabi
-
Bu haftayı da boş geçecek gibiyiz önümüzdeki haftadan umudum var ama
-
@bts06 ben de gelecek hafta açıklanır diye bekliyorum ama PPKden sonra dendi, bu perşembe cuma da açıklanabilir.