Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar başvuru yapan yok mu?
-
Adli ve idari hakimliğe girecek hukukçu ve iibfli arkadaşlar bu sınava da katılmak istiyorlarsa teftiş kurulunu arayıp sınavın farklı bir tarihe alınması için görüşebilirler. Arkadaşım görüşmüş ve birkaç kişinin daha aradığı talebe göre sınav tarihi değişikliği olabileceği belirtilmiş. Bu şekilde girecek arkadaşlar var ise aramaları etkili ve kendi yaralarına olabilir.
-
@fenerlim hocam bende yaşadım puanım 91 küsür 000,00000 formatında dediği için başına 0 ekledim sizde mi öyle yaptınız kimse başvurmadı heralde
-
@ekonometrisyen ben islemi durdurdum hocam. Başına 0 yazarsam belki degerlendirmeye alinmaz diye islemi tamamlamadim. Diger arkadaşların yorumunu bekliyorum.
-
Arkadaşlar bunun klasik sınavına daha önce giren var mı? 85 86 civarına gelir mi?, o günde idari hakimlige gireceğim ama bu puana gelirse fikrim değişebilir
-
@fenerlim arayıp kurumu öğrendim 100 tam puan alanları göz önünde bulundurdukları için böyle bir format yapmışlar başına 0 ekleyerek yapmamız doğruymuş
-
@izzo basvurdum hocam ama 2019 puanim olduğu icin bu sinava pek çalışmadım. Zaten çeko oturumuna girmediğim için p9 hesaplanmayacak
-
@zenginmemur evet hocam maalesef
-
@scofieldmustafa Hocam p9 un çeko ile bi ilgisi var mı ki?
-
@Gülbeşeker arkadaşımın p9 puani hesaplanmamış o yüzden öyle düşündüm hocam. Oturuma girmemişti
-
@scofieldmustafa Hocam kamu yönetimi etkili, cumartesi sabah girmediyseniz haliyle hesaplanmayacak ,anladım şimdi
-
90 altı kapatma ihtimali olur mu bunun?
-
Başvuru belgeleri arasında diplomanin aslini mi istiyor? E mezun belgesi olmuyor mu?
-
Arkadaşlar p9 89.34 sıralama 237 gelmis gelme şansı var mıdır ki
-
@primocarnera benimde 90.2 167 Inslalh gelir
-
Saglik durumu bakimindan ... beyan ne oluyo arkadaslar birisi aydinlatirsa sevinirim
-
Arkadaşlar puan kısmının başına 0 mi yazıyoruz? Bu kesin mi
-
@primocarnera 89.79 201 sıralama ile başvurdum ben de ama geleceğini pek sanmıyorum.
-
@70kuralliii öyle bir şey yoktu ki başvururken
-
@minsipo nasil yok hocam gonderilecek belgelee arasinda yaziyor e bendinde