İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Kpss puan yıl vs girilemiyor neden acaba ?
pardon yanlış yere yazmışım
-
@aslan-reyiz ya off ilan geldi başvuru yapıyosunuz sandımm
-
Bimerden bu e devletteki başvuru linki için başvuru yapmıştım cevap;
Genel Müdürlüğümüzün kadro durumu ve personel ihtiyacı doğrultusunda il göç uzman yardımcılığı kadrolarına personel alımı için İl Göç Uzmanlığı Yönetmeliği uyarınca sınav açılmakta olup, söz konusu sınava ilişkin duyuruda KPSS puan türleri ilan edilmektedir. Konuya ilişkin duyuruları Resmi Gazete ile Devlet Personel Başkanlığı ve Kurumumuzun internet sitesi (www.goc.gov.tr) adresinden takip etmeniz gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
-
@duryy Sınav geliyor mu yani?
-
@luthor sadece bilgilendirme. Ilan gelirse buradan takip edebilirsin falan. Ilanin geleceğine dair bi haber değil bence.
-
@ouzakbas Sınav açılmakta demiş o yüzden sordum.
-
@luthor Keşke öyle olsa ama değil. Klasik bir cevap vermişler. Hiçbir bilgi yok sınavla ilgili.
-
@duryy, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Bimerden bu e devletteki başvuru linki için başvuru yapmıştım cevap;
Genel Müdürlüğümüzün kadro durumu ve personel ihtiyacı doğrultusunda il göç uzman yardımcılığı kadrolarına personel alımı için İl Göç Uzmanlığı Yönetmeliği uyarınca sınav açılmakta olup, söz konusu sınava ilişkin duyuruda KPSS puan türleri ilan edilmektedir. Konuya ilişkin duyuruları Resmi Gazete ile Devlet Personel Başkanlığı ve Kurumumuzun internet sitesi (www.goc.gov.tr) adresinden takip etmeniz gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Bu başvurudan sonra E-devletteki ilgili kısmı " Göç İdaresi Genel Müdürlüğü - KPSS(A) Sınav Başvurusu " iken " Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sınav Başvurusu " olarak değiştirmişler.
-
Il göç sınavı için iktisat hukuk vs haricindeki diğer konular için nerden bakmak gerekir yabancılar hukuku,siyasi tarih,u.arası iliskiler vs ?Ayrıca ahmet nohutçu kamu kitabı bitirilmelimi ? Daha önce giren arkadaşlar yardımcı olursa memnun oluruz. Henüz erken ama olsun altan zemini hazırlayalım
-
Herkese ayni cevabi veriyorlar ben 2 yada 3 ay once gonderdim ayni cevabi veriyorlar. Kisacasi diyorlar ki biz kurum olarak eleman alimi yapiyoruz yaptigimiz zamanda duyurular kısmında ilan ediyoruz. Goc idaresine girmeye cok merakliysan sitenin diyurular kısmını takip et diyorlar. Brnde salağım alnimda salak yazıyor zaten ilanı gidip turk akreditasyon kurumunun duyurular kısmında ariyorum!!!!!!!!!
-
göç idaresi link eklemiş kpss a sınav basvurusu dıye ılan gelırmı acaba
-
@i̇nmyheart Ben göremedim hocam, ss atar mısınız?
-
@obsesifsancı face gruplarnda paylasmslar hocam
-
@i̇nmyheart Burada paylaşır mısınız hocam?
-
![0_1510179901338_Screenshot_20171109-012141.png](Yükleniyor 100%)
-
yapamadım sanırım kpss a sokağı grubun adı
-
-
Hayırdır inşallah
-
Dernek denetciliginde de boyle bir olay yasandi galiba
-
@jakuppp hocam dernek denetçiliğinde t olarak ne oldu yani demek istediğim sitesinde bu şekilde yazıp arkasından ilan mı geldi ?