İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Kaç kişilik ilan bekliyorsunuz arkadaşlar duyum var mı 500 diyen var??
-
Bu linkin açılması ilanın kesin habercisi diyebilir miyiz?
-
kurumlar son 1 aydır hızlıca sınav acmaya basladı gelecektir il göç diye düşünüyorum.Sorun il göç sınavları bence cok acayip oluyor sorular
-
@jamiryoo zor mu soruyolar
-
@meç söyle sorular acayip nereden nasıl gelecek kestirilmiyor ciddi hazırlanmak gerek ona
-
@jamiryoo anladım hocam. Peki ilan açılsa guyu kazanlar arasından il göce başvuranlar çok olur mu sizce
-
kestirmek zor ama işsizlik malum kpps giren ve kamu da kendini güvenceye almak isteyen cok olunca basvuru cok olabilir.
-
İl göç geçen sene hangi puan türünden aldi ve kaç binle kapattı? Bu sene hangi puan türünden alır ve kaç binle kapatır dersiniz?
-
@ronay92 bunların hepsi alım sayısına ve kaç farklı puan türü olacağına bağlı o yüzden kestirmek zor
-
@tibeout peki geçen senelerde p35 le mı aldı acaba
-
@ronay92 geçen sene sadece 71 kişi aldı 5 Farklı puan türüyle başvuruyu açtı içlerinde p35 vardı
-
Ne oluyor arkadaslar ilan falan mi geldi
-
@duranvarlık e devlette link görülmüş ama bence yeterlilik sınavı var 2 aralıkta ondan sonra olabilir 2018 de falan
-
@rybczynski2 dernekler denetciligi de olabilir
-
@jellinek hocam bizi bu konuda @pareto_wilfredo bilgilendirirse daha iyi olacak
-
@jellinek İlanı henüz gelmedi dostum ancak başvuru tarihine kadar belirtildiğinden ilanın gelmesi çok olası. O gelirse eğer önden, göç'ün de aynı sürece tabi olduğunu anlayacağız inşallah.
-
@paretowilfredo Üstad dernekler Denetçiliği için açılan başvuru linki devre dışı bırakılmış. Ertelediler herhalde.
-
@baumol Ertelemiş olsalar bile dostum ilan kpss'den önce gelecek bence. Buna dair duyumlarımız da oldu çünkü o linkten evvel açıldı içişleri başlığı bizim. Bakalım süreç neler getirecek.
-
belli ki bu sınav gelecek.sınavın geç geliyor olması,gerçekleşen guy,sgk,vmy alımlarıyla birlikte acaba sıralamayı ne kadar düşürür(20 katı alıyor)? bu alım sayısı ve hangi puan türlerini istediğiyle alakalı elbet ama 300 kişilik bir alımda durum ne olur merak ediyorum açıkçası.bir de sayı kesin 300 mü acaba.500 olacağına dair söylentiler de çok dolaşıyor çünkü.
-
@marjinalfaydali 300 kişilik bı alımı varsayarsak 20 katı ile 8-10bin bandına dayanır gibi. Daha fazla olması için guy, SGK vs kazananların tercih etmemesi gerek ki ben şahsen guy kazanıp il göç için başvuru yapacakların sayısının bir hayli fazla olabileceğini düşünüyorum. Benim sıralamam da 11bin kusur bu arada.