İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ronay92 il göç genelde pek tercih edilen bir meslek grubu degil ama bu ilansizlikta tabiki degerleniyor. Sectigi ili beğenmeyenler başvuruyor genelde ama guyu kazananlar başvurmaz diye düşünüyorum...
-
@bolulu hocam yakın cevremden de şahidim. Guyu kazanan adam 1 hafta sonra tekrar kütüphaneye coreklendi:) ha çalışsın daha iyisini kazansın ona lafimiz yok lakin dediğiniz gibi sırf kazandığı sehri istemeye istemeye yazanlar bile başvurur
-
@ronay92 yanid guy olduktan sonra merkez uzmanliğa gidersin kaymakamliga hakimlige gidersin sgk mhuy ilgoc olmasi birsey degistirmez. Ama muy duy onalrin yeri ayri derim
-
@bolulu il göçte rotasyon uygulanıyor mu peki? Sadece mevzuatında mı var
-
@caglacicek onun hakkinda pek bilgim yok doğrusu...
-
@paretowilfredo ne ilani gelmesi cok olasi hocam kacirdik biz
-
@duranvarlık Hemen üstündeki soruda bulabilirsin dostum
-
umutlanalım mı yani , ilan geliyor mu şimdi
-
Arada böle olaylar da olmasa hiç heyecan kalmayacak böle haberlerin çoğalması dileğiyle
-
Haberlerin çoğalmasına sevinir olduk vay arkadaş:))) Haber direk ilan olarak gelsin artık yıprandık şu Teog'a giren çocukların %10'u kadar gündemimiz yok.Neyiz biz yav
-
Artık il göç başlığı bile unutuldu herkes umudunu kesti il göç idaresinde çalışan yakın bir arkadaşımla görüştüm ilan tarihi hakkında kesin bir şey yok ama çok yüksek ihtimal Şubat ortası gibi gelecek dedi onların uzmanlık sınavı Aralık'ta sonuçların açıklanması v.s subat başında bizim işler biter ardından ilan gelir dedi kadro sayısı ise 300 olacak dedi ama bu sayıyı bizim sınav başarımız belirleyecek 300 den az olabilir ama 300 den fazla olmaz dedi inşallah doğrudur ve artık bu umutsuz bekleyiş son bulur
-
@jellinek hızlı ve bakmadan yazdım yazım hataları var affola arkadaşlar
-
@jellinek Sanırım beklediğimiz bütün ilanlar başka bahara kaldı. Allah beterinden korusun inşallah tez vakitte gelir Guy Duy İlgoc Sgk.
-
Bence tüm ilanlar peş peşe gelecek olan bize olacak
-
@jellinek 300 mu ? Ben bu kadar yuksek bir alim yapilacagini dusunmuyorum acikcasi .300 kisilik bir kadro ihdasi yapilmis olsa bile hepsini n kullanilacagina dair suphelerim var
-
@bircahil dostum 300 olacağı kesin değil sadece iyimser rakam
-
@jellinek ortalıkta 500 olacak söylentisi vardı ben 500 olacak deniyor diye sorduğumda o cümleye hitafen taş çatlasa 300 olacak bizim yeterlilik başarımıza bağlı dendi yaklaşık 400 uzman yardımcısı girecekmis bu yeterlilik sınavına o nedenle ona yakın bir sayı olabilir
-
@jellinek dogrudur hocam 500 soylentisi de vardi bir ara.Korkarim subata kadar 600 diyen ciksin.Yalniz bu soylentilere itibar edip inanan da ayri bir mevzu
-
300 kişilik alımda 80 e düşecektir 20 katı sonuçta birkaç puan türü olursa
-
hocam peki alım olursa hangi puan türünden alım olur sizce?