İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Bir önceki alımda hangi puanlar kullanıldı bilen var mı?Meslek tanıtımlarında il göç yok sanırım bulamadım.
-
Memurlar net haber yaptıysa yakında ilana çıkar heralde
-
@paretowilfredo üstad bu haber üzerine sayıyı soruşturabilir misiniz var mı öğrenme şansımız duyumumuz
-
@luthor puan türlerini hatırlamıyorum ama mezun olunan alana göre farklı farklıydı sanki, yanlış hatırlıyor olabilirim ama
-
Sözleşmeli verilecek memur alımı p3 Lemi olur bu 350 bin kaçı uzman yardımcısıdır acaba
-
@accosator Baktım şimdi hocam.p31,p35,p48,p112,p113.Her alana hitap eden puan var.
-
@luthor evet öyleydi bölüme göreydi, yine öyle yaparlar kardeş
-
@meç bu bir işaret olabilir hadi bakalım
-
Sözleşmeli p3 mu olur arkadaşlar duyan varmı beni:D
-
@keynezyenciii sözleşmeliler P3 olabilir kardeş, genelde öyle oluyor diye biliyorum ama çok da emin değilim.
-
@accosator, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@keynezyenciii sözleşmeliler P3 olabilir kardeş, genelde öyle oluyor diye biliyorum ama çok da emin değilim.
Alan puanıyla sözleşmeli personel alınıyor mu normalde hepsi kadrolu degilmi hocam ayrıca alanda mulakatsiz alım oluyormuydu
-
@keynezyenciii alan da mülakatsız alım olmuyor kardeş, sözleşmelinin P3 e göre alımı da kurumdan kuruma değişiyor ama genelde P3 oluyor. İl göç ten tam emin değilim. Geçen yılların ilanlarına bakarsan bulabilirsin belki ben baktım ama göremedim
-
20 katı çağırıyormuş. 1600 boş kadro var diyor 16000 kişi mi çağıracaklar yani?
-
@keynezyenciii sözleşmeliler evet büyük ihtimal p3 ten alınır , uzman yardımcılıkları alandan olur istisnası ise teknik hizmetler sınıfı yani mühendisler 2015 sınavında endüstri mühendislerini p 3ten almışlardı diye hatırlıyorum
-
@byteks1 hayır idareye tahsis edilen kadro o ama idare hepsini kullanmak zorunda değil zaten kullanmazda tasarruf edip ona göre rakam çıkartırlar.
-
@sbf12345, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@keynezyenciii sözleşmeliler evet büyük ihtimal p3 ten alınır , uzman yardımcılıkları alandan olur istisnası ise teknik hizmetler sınıfı yani mühendisler 2015 sınavında endüstri mühendislerini p 3ten almışlardı diye hatırlıyorum
Teşekkürler arkadaşlar inşallah sözleşmeli p3 ten 4001 e vermezler
-
@sbf12345 genelde 70 kişi falan almış bi 2014 te 485 kişi almış bulabildiğim
-
@rybczynski2 evet kurumun ilk personel alımlarındandı çünkü
-
Gel vallahi artık bir an önce yoksa buradakiler tası çanağı toplayıp göç edecek
-
@sbf12345 Anladım. Ben zaten yanlış çarpmışım. 10 ile çarpmışım. 1600 kontenjandan 1000 kişi alsa 20 katı 20000 eder P48 den 70 alanın sıralaması 18-19 bin civarında olması lazım. Oralara kadar gelir heralde.Acaba hangi puan türlerinden alıcak tahmini olan var mı ?