İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Her bölümün %60lık ağırlığının olduğu puan türlerinin kullanılacağını düşünüyorum burada da. Merkez için yds 70 de isterler. Herkese başarılar.
-
@titoizm yds 70 sonradan mi isteniyor acaba
-
@titoizm evet merkez için yds 70 isterler asıl soru sınavdan önce mi yoksa sonra mı isterler. önceki merkez sınavlarında yds şartı mesleğe kabul edildikten üç yıl içindeydi bunda bir şey değişir mi bilemiyorum
-
Bu sınavda muhasebe hukuk maliye iktisat konularının herbirinden soruların yarısından fazlası dogru olmak zorunda degil mi
-
-
Arkadaşlar kamu yönetimi ağırlıklı puan türünden alım olabilir mi? Benim sadece onlar fena değil de tabii sıra gelir mi bilmiyorum
-
@pareto_wilfredo hocam ne diyorsunuz gelir mi yakinda?
-
-
@kalben1903, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaşlar kamu yönetimi ağırlıklı puan türünden alım olabilir mi? Benim sadece onlar fena değil de tabii sıra gelir mi bilmiyorum
Mutlaka 30 lu puan türlerinden biri olur
-
29 olsun bayram edelim
-
-
2013 tek kadrolu merkeziyle alım yapmış göç idaresi vhki (p3 için diyorum) ama 4001 e vermiş o zamanlar. İns bu sozlesmeliyi 4001 e vermez
-
@aslan-reyiz yalniz p29 maliye agirlikli degil mi
-
@bircahil, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz yalniz p29 maliye agirlikli degil mi
hayır hocam kamunun en fazla ağırlığı olan puan türü o 0.20 0.20 gkgy 0.60 kamu
-
%60 ağırlıklı puanların kullanılma ihtimali düşük bence.Önceki puan türleri hep eşit dağılımlı puanlar.
-
@bircahil değil yüzde 60 kamu.
Benim p29 30 31 32 33 puanları 11-13 bi arasında ancak maliye mezunuyum. Mezun olunan bölüm kısıtlaması yoksa bunlara birşey gelir mi ümitleneyim mi? Benim ilk senem. Tecrübeli arkadaşlar birşey der mi acaba?
-
Ya bir de birkaç puan türünden 20 katı alım yapılıyor ya onlar nasıl sıralanıyor anlayamadım ben mesela 400 kişi alım yaptı diyelim ilk 8000i çağıracak benim sıralama 6000 olsa girme ihtimalim çok zor oluyor doğru mu?
-
@keynezyenciii Bende aynı şeyi düşündüm umarım merkezi alımını tüm lisans mezunları olarak açmayıp bizlere yönelik açarlar. Mevcut durumda en dezavantajlı grup biziz zaten.
-
@demoklesinkılıcı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@keynezyenciii Bende aynı şeyi düşündüm umarım merkezi alımını tüm lisans mezunları olarak açmayıp bizlere yönelik açarlar. Mevcut durumda en dezavantajlı grup biziz zaten.
Zaten bu alımların hepsi bizimdi hocam 4001 gibi uydurma bir kodla bizim olan alimalri paylaştırılır laf:( @Antimülakat hocam yine bu sözleşmeli alım 4001 mi olur İİBF mi
-
@kalben1903 birkaç puan türü olursa en yüksekten başlayarak sıralıyor, artık yoğunluğa göre hangi puan türünden ne kadar insan girerse, sizin 6000 duruma göre 10000 gibi olabiliyor.